Azért a kirázottak figyelme semmivel nem lett kissebb. A veszteségük sem... Gondoljunk bele, milyen pipák lesznek, ha nézik majd a felfüggesztett kereskedést a tőkeemelésnél. Azért meg nem kell bánkodni, hogy kevesebb a pénze a kirázottaknak a bukó miatt. Jön helyettük mindig új kezdő.
Törölt felhasználó2008. 06. 04. 09:55
hosszútávon 2-3 év semmi jelentősége a mostani árnak,mert itt most 1-2mil darabbal lelehet vini 15-16ft-re
Nem!Az lesz dúrva,ha a 15 sem...Akkor már azt sem tudom,hogy hová álljak majd be még vásárolni,hogy csökkentsem a bekerem.Alapjában véve,nem hinném,hogy nagy gond lenne a céggel,én csak annyit látok,hogy van a piacon egy rahedli részvény,nagy eladói nyomás,és amíg nem jön egy emberke akinek van több 100 millája,addig ez a papír nem fog emelkedni,mert mi kis spekik kevesek vagyunk ehhez ilyen részvényszámnál.
Hát kb., de szinte mindegy, mert annyira érdektelenné váltak a befektetők, hogy fölfelé semmi erő nincs benne. Így bármilyen vétel értelmetlen. Akkor meg mindegy a célár lefele. Szegény phyla...
Törölt felhasználó2008. 06. 04. 09:21
Kedves fórumozó sorstársaim,főleg,te buxi,ugy látom,te nagymenőnek számitasz a tőzsdén.
A hitelesek nevében kérlek,végezz egy ksi árfolyam-karbantartást,neked ez nem megterhelő anyagilag.Csak annyit kellene tennetek,hogy 1 db-al mindig felteszitek az árfolyamot,ennyit igazán megérnének a sorstársak,mielőtt teljesen csődbe mennének !
Nekem sajnos,már annyira minuszban van a fedezeti számlám,hogy már egy db-ot semk tudok vásárolni.
Segitségeteket előre is köszönöm !
Erősödő Phylaxia