1222 Forinton adtam el, másnap kezdődött a ralli!
Katával akkor este állapítottuk meg, hogy másnap ralli! :o))))
Mert ott volt egy befektető, aki 2800 Ft-os jegyzési garanciát válalt!
Itt mennyin válaltak garanciát anno?
Nem fogja tudni a piacra önteni a KEG,mert ha nincs vevő,akkor kinek adja majd el??Azt meg ugye te sem hiszed,hogy csak azért,hogy ne legyen nála részvény,még hajlandó akár 1 forinton is eladni.Ők sem hülyék...Azért mindkét irányban maradjunk a földön,és ne szálljunk el!
A lényeg az,hogy itt olyan ne vegyen bele,aki megillyed,hogy a következő napon 1 forintot ment lefelé az ár,és rögtön ki is dobja akár 2 forintos veszteséggel.A tőzsdére mindíg is igaz volt,hogy türelemjáték.Akinek van türelme,az jól járhat,aki kapkod,az csak veszíthet.Én kapkodtam a beszállásnál talán egy kicsit itt is és a huminál is,de nem leszek olyan hülye,hogy kapkodjak most is,és megfelezzem a portfóliómat!Most mondhatná valaki,hogy anno amikor olyan magasról néhány éve elkezdett zuhanni az árfolyam,és akik ott beragadtak azok még mindíg sz..ban vannak,pedig ők trelmesek...De ha megnézzük,max csak 18 forintot tudunk esni,nem több százat!:))Légy optimista ha a fejed giotin alatt van akkor is,és max az arcodra fagy a mosoly!:))
Erősödő Phylaxia