"szerintem a másodlagos jelzálogválság is a phylaxia háza tájáról indult ki, nem? :)"
De igen. A phylaxia visszafizette hitele egy részét, az így kieső kamatok miatt indult meg a világméretű válság.
én megvárom míg 15 ft ra beállnak a károgók, és csak utána kezdem el majd lehúrogni. :))
Törölt felhasználó2008. 06. 03. 17:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
Csak a rossz hírek segíthetnek.
1 éve volt 15 jó hír, arra lefele mentünk, ma is volt egy szenzációs hír, hogy az egyik tartályunk üzemképes a négyből. erre le. Kéne valami nagyon szar hír!!!!
Miért vennéd vissza?! Az eladási oldalról kell vissza venni! Ezt mondták itt egyesek és akkor emelkedés lesz! :ol
Törölt felhasználó2008. 06. 03. 17:29
remélem, reggel lesz időm visszavonni a vételimet! bár, lehet, hogy5-6 év múlva megint 40 lesz, és a 4 évre számolt 150%, már nem is lenne rossz eredmény. persze, ha becsődöl...!?
Hurokba nem dugom a fejemet, ha elvállaltam, akkor láttam benne fantáziát és ha továbbcsinálom, az is azt jelenti, hogy nem változott a véleményem a fundát illetően!
Egy idore el lehet felejteni az opcios programot, mint oly sok-sok kozgyulesi hatarozatot. A menedzsment meg nem fog ehen halni, bar TP-nek mar van kereken 70K bukoja a legutobbi bevasarlasan ( "vett a gore, vett a koldus is ! :-)) ...) , de nem hinnem, hogy a rop lesz az ok egyetlen kiutjuk a nehez idokbol :-)
Amugy szerintem sincs TA, nekem is csak Tancs mondta ,mondom, de azert lekereskedni le lehet. Ki igy, ki ugy ! :-) Nezzel izgalmasabb papirt buxikam, mert a topik az bar nagyon izgalmas, de ebbol nem lehet megelni ! :-)
Erősödő Phylaxia