Nem szó szerint, de valamelyik nap én is ezt írtam be. Remélem nem rólam másolták::)))
Mindenesetre valami ilyesmire számítok leginkább. De ne feledjük, nem látunk bele a pénztárcákba, sem pedig a gazdáik fejébe.
Mert hát ugye a tőzsdén a lé, határozza meg a tudatot. Itt egy két nagy tulajdonos képes rövidtávon komoly meglepetéseket okozni, ezt már tapasztaltuk.
Nekem ez egyet jelent. Ha végre valaki kivenné a 27-et feljebb is menne a puffer a 28-ról, nem hiszem hogy hajlandó eladni mikor minden előjel emelkedést jelez és nem biztos hogy vissza fogja tudni venni lejjebb. Mások is várják és szvsz előtte egy nappal hatalmas tumultus lesz a papírokért.
Kitartás.
Eddig nem rossz, az árfolyam pár forinttal följebb került. Ugyan nem sikerült még 30 Ft fölé kerülnie, de van még rá pár napja! Fontos lenne a részvény további árfolyamalakulása szempontjából. Technikailag még egy esést látunk benne, ám ez csak rövid távú lesz, ezt követően gyors (néhány hetes) felépülésre számítunk.
A kibocsájtás előtt mindenki óvatos, de ha nem teljesedik be sokak félelme a bezuhanástól, vagy ha megtalálja az alját, akkor nehéz lesz megállítani ha megindul felfelé. Addig viszont bármi lehet.
Már csak egy jó hetet, kell várnunk, és kiderül mi lesz az első reakció.
Azért bízom benne, hogy a cég is készül valami jó hírrel a bevezetés utánra.
Ha megülne a papírkánk, nem ártana neki valami ütős hírecske.
Megfigyeltem, hogy a PHYLAXIA sokszor ellentétesen mozog a Bét többi papirjaival szemben. Félő, hogy most is ez fog történni. Minden fel a PHYLAXIA le.
Szerintem hétfőtől felmegyünk a 28-30 közötti sávba és ott várjuk meg az itéletet és a bevezetést. Ha kedvező lesz a döntés, akkor a bevezetés után pár nappal mikor kiderül, hogy mennyire volt alapos-vagy alaptalan a félelem keltés....szerintem alaptalan egyébként, elindulunk felfelé. Szilveszterre továbbra is 62 forintra várom.
Amint nemzetközi korrekció lesz, a nagy papírokba fog áramlani a pénz.
Kérdés, hogy ez befolyásol e némileg bennünket, vagy egyszerűen bevezetésig ide vagyunk szögezve a 26-28-as sávra?
ne akarj nemzetközi korrekciot!
mert elvonja a figyelmet!
legalább is addig nem mig nem lesz 29 dike!
Erősödő Phylaxia