el se tudjátok képzelni, hogy mennyien jegyeztek úgy részvényt, hogy ahogy a számlájukra kerül, dobják is ki azonnal, zsebelik be a nyereséget...ezért ahonnan csak tudtak, pénzt szereztek! most meg vissza is kell szolgáltatniuk ezt a lóvét...
Azt hiszem zsosz, semmi baj nem lenne, ha tényleg szórnád. Én nem az ellenkezőjét mondom annak amit csinálok. (ugye milyen hihetetlen ebben a sorvadtagyú világban).
Tényleg venni szeretnék, szórjátok. ratyival annyiban nem értesz egyet, hogy ő nem szórná, hanem szóratná. Nagy különbség.
Sajnos, ha eladni szeretnél, nagy valószínűséggel te sem reklámoznád, viszont, ha venni szeretnél (szintén csak nagy valószínűséggel), akkor eladást reklámozol.
Vagy így, vagy úgy, de nem keveset venni fogunk. Üdv.
29-én kapod meg! (marha jegyeztél!) De pszt, nehogy feltűnjön valakinek hogy ennyire foglalkoztat a papír! :o))) A 28-a, más miatt érdekes, de ennek már Te nézz utánna! :oP
te személyeskedsz egyfolytában!!! :)))))))))))))))))))))))))
nem veszed észre kokker???
Minden hozzászólásodban megnevezel valakit, meg én nevem alatt irogatsz, mint egy kisgyerek!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Egyetértek rallyval!
28.-án megkapjuk a rég jegyzett papírokat,amin már az elmaradt kamat miatt is buktunk valamicskét és azután mint a villám szórjuk kifelé piaci áron,ami a csövön kifér!Ha az LB "jól" és már most dönt,akkor limit nélkül kiszórjuk az összest,hiszen hírre eladunk ugye?Mi mind a BM emberei vagyunk,akik jól lejegyezték előle csaknem az összes papírt pusztán azért,hogy majd a jegyzési ár alatt,benyelve a brokidíjat is, neki maradjon a sok papír 70/4 alatt,hiszen akkor igazoljuk neki a kiszállási árát.
Persze a hasznon risztelünk majd vele,de pssszt... nehogy a PSZÁF meghallja! ;-)
Most nem értem, miről beszélsz, ne legyél már kinga szinten agyatlan, milyen beszállómról beszélsz. Általad vízionált dolgokról beszállókártyáról nincs szó.
Ha kérdeznéd, hogy hol volt a beszállóm, elmondtam volna forintra (ahogy már egyébként elmondtam), te viszont egy egyszerű kérdésre sem tudsz válaszolni. Ne keverd a szart, kapjál már oda ami veled egyidős!
nem tehetek róla, hogy rosszul választottad meg a beszállód luigi! elkapkodtad a dolgokat...tőzsde nem így működik...
lehet örülsz majd, ha 0 - ban ki tudsz ugrani a papperból!
Azért ez csak akkor lehet gond, ha az itteni ténykedésed ellenére a NEM lett volna a helyes. Így, hogy nem írtad le, ez egyértelmű, ezesetben legalább köszönöm a kilogikázható őszinteséged.
Triviálisan egyszerű kérdés volt pedig, erre azért illett volna válaszolni. Kitérő válaszod NEM-ként értékelem. Kevesebbet tankolnál a Renault-ba és tehetnél bele pár tízezer forintot. Ez így nagyon tré.
Erősödő Phylaxia