az én befektetői attitüdömet lehet követni vagy elvetni...nem szoktam konkrét azámokat "jósolni" (delphoiba küldök mindenkit, de van, aki szerint a jósnő süket és vak, nem jósol már)...
szóval konkrét számot nem mondok, de elégedett lennék, ha összességében dupláznék...nyáron felette voltam! de nekem a phyla stratégia nem spekuláció!
a ceva az egész céget lenyelhetné,de megteszi_e?
40 e db-al beragadtam,csak 100 felett adom el jővő ősszel,nem rapista?
Törölt felhasználó2007. 11. 09. 09:50
a kispapirokra kevesebb figyelem esik a napokban, az OTP mutatja meg, követjük-e az összeomlásban a ami piacot...
na akkor jön el a kispapirok ideje: "mint menekülő valuta" fognak funkcionálni........eddig is így volt, majd később eshetnek...de addigra a hírek semlegesítik ...
na ja a TA t az öntös tulaj rajzolja!
azt kellene tudni hogy fog e még önteni mert
tevékenysége határozza meg hogy honnan fogunk fordulni!
vagy csak lehozták ide 25 re hogy akik jegyzetek azok ne adják el!
mentik a menthetőt!ha már Kácsor lehozta az árfolyamot ide!
Ha 25-környékén leszünk, a bevezetésnél. Akkor nem hiszem, hogy nagy öntéstől kellene tartani. Ha addig 27-30-ra megyünk (valami hírecske) az más. Akkor néhányan realizálnak azon a szinten. De arra most elhanyagolható az esély, és akkor megint nem megyünk talán sokkal mélyebbre mint most. legvalószínűbb, hogy itt fogunk maradni. Kivéve ha van még annak a pógárnak, aki tegnap öntözte. Ha csak kiszállt és nincs több, akkor ezzel megszünt az eladói nyomás. Ha átkötötte magának, akkor sincs gond. Ha van még neki és eszes, akkor szerintem ő is inkább 25-ön fogja a maradékot lassan eladni.
Szóval itt várakozunk?
Erősödő Phylaxia