Nem szidolozás, csak éppen azt jelzem, hogy a szentiment milyen erős hatással volt két teljesen különböző részvényre!
az "érthetetlen" mozgások emberi tényezőit elemeztem (eco vs phyla) és azt hogy Balázs Csabától - nem utolsó sorban a Sini prezentációtó is csodát vártak a pf klubosok!
Ha a phyla bejelentené szabadalmztatta, hogyan kell vizet borrá változtatni...
lehet, hogy még inkább eladnák a borászok:)))
Szerintem pedig ezek már kölcsönpapírok és megelőlegezték, hogy amikor a bevezetés megtörténik, akkor ne ijesszék meg a tömeget. Ekkora mennyiség már csak jegyzett papírból lehet. A bevezetésnél 28 és 30 között leszünk. Továbbra is ez a véleményem.
Ma kiderül, hogy van e még abból a nézhány millióból. Ha nincs akkor kb. 24 az alja.
Szerintem már most gyüjtögetni fogják.
Ezen a szinten már nem biztos, hogy érdemes kitárazni, hanem hosszabb távra betárazni.
Persze ez időtáv kérdése.
Aki spekulázik az még kivár.
Nem! :-) Csak nem értek egyet azzal, hogy egyesek fordulást jósolnak. Ez a csorgás-oldalazás megmarad míg nem jönnek a részvények, utána meg meglátjuk. Szerintem akkor lesz az igazi pince!
Aki most eladja az lehet jól teszi, mert más papírban fialtatni tudja, itt lehet fél évig pihi lesz 20-30 ft között!
Mindenesetre 20-22 között én is veszek, addig mindenkinek MENEKÜLÉST ajánlok!
PPLAST a novemberi sztar papper!!! :)
VENNI VENNI VENNI
Igen......de sajnos egymástól veszitek el.Ebben a stádiumban így működik egy papír amit adnak. Aki nem adja....nos tőle majd egy másik stádiumban lehet elvenni....de az már egy másik story.
Ha Amerika bukik itt borul mindenki mert ok a barometer.
Hogy buknak e erre most van esely a legjobban,hacsak hirtelen nem fordulnak ki Iraq-bol.
De joslasba nem kezdunk igy varunk es gyujtogetjuk az olcso papirt.
JP ! Köszönöm a jókívánságot ,viszont kívánom ! Csak
azt szeretném,ne egymástól szedjük el a pénzt,hanem MINDENKI keressen,aki mert venni és van bátorsága tartani !
Erősödő Phylaxia