Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:39

Erősödő Phylaxia  

19.-én felfüggesztve a kereskedés aztán meg sem állunk 150ft-ig
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 10. 31. 18:14
Előzmény: #34498  Törölt felhasználó
A máramarosi hegyekből leszakadt fergeteg
felkapott minden jólértesült lelket, mint hópelyheket...
és csontok a kaszanyélre csuklottak ....

Lelketlenül !
Törölt felhasználó 2007. 10. 31. 18:10
Előzmény: #34498  Törölt felhasználó
világított (bocs az ékezetes betűk)
Törölt felhasználó 2007. 10. 31. 18:10
Előzmény: #34496  klikk
Vigyorgó koponyája viágíott mint a töklámpás!Az éjfél neki az ébredést jelentette!
még jó, konstatálta, biztosan csótányként érkeztem volna meg új életembe...
de jó, hogy még van lehetőségem legalább kísérteni..
hja ! felment a gabona ára mormolta a kaszáját suhogtatva...
legalább kaszám van és lábszárcsontom, ha már a kasszától üres kézzel eltávoztam és reklamációnak helye nincs:(((
Törölt felhasználó 2007. 10. 31. 18:06
írd meg a volt phylaxia befektetők kisértet-járását !
klikk
klikk 2007. 10. 31. 18:04
Előzmény: #34491  klikk
..eközben jólértesült álmodott...álmában részvényesként egy nemzetközi rendezvényen épp pezsgőt szolgált fel neki egy fehér frakkos pincér. Aszínpadon táncoslányok a phylaxia idulójára ropták. Hirtelen ág reccsen a közelben jólértesült rémülten ocsúdott édes álmából..jajj! hol vagyok? mitt tettem! én szegény ágrólszakadt miért követtem saját meggondolatlan döntésemet. Talán előzőéletemben elkövetett bőneimért kell vezekeljek, próbálta megnyugtani magát. De az éhség már nem tudta elgyötört testét újra álomba ringani. A nélkülözés mély barázdákat szántott egykor sima orcáján...
Törölt felhasználó 2007. 10. 31. 18:03
Előzmény: #34493  reddy99
bocsi neked faszista vagy fasiszta humodrod van...............vagy kimaradt a génkészletedből:))
Törölt felhasználó 2007. 10. 31. 17:58
szorosabbra húzta magán a palást csücskét, ami neki megmaradt a martalócok támadása után, de jó hogy csak martalócok és maffiózók találtak rám...
ha befektetők kapnak el...biztosan ki...ztak volna, mint egy afrikai szüzet...!

De ezek a magasztos gondolatok egyből el is hagyták, mint dögöt a bolhák és vírusok...

a palástot nem adom, nem adom, nem adom...ekkor a felzúgó szél minden rongycafatot letépett róla...........
A hóvihar fehéren betakarta a botlásba merevedett testet..
reddy99 2007. 10. 31. 17:58
Előzmény: #34490  Törölt felhasználó
bocs, mert időssebb vagy, mint én " de igen hülye!!"
Törölt felhasználó 2007. 10. 31. 17:57
Klikk, mindjárt kibontakozik Merényi szakterülete.
klikk
klikk 2007. 10. 31. 17:52
Előzmény: #34487  klikk
...az óra a közeli templom tornyában lassan elütötte az éjfélt. A sötétség nyirkossá és tapinthatóvá vált. Az úton túlról az erdőszél fwelől éjjeli madarak hanja hallatszott. A táj lassan mintha egy temető hangulatát vette volna fel, egyre komorabbá változott. A város felől kis csoport menetelt éjjeli szállás után kutatva. Koldus szinte bőrén érezte ezek azok akik rá hallgattak...csak ne találjanak rá mert akkor neki vége. A félelem szinte beívódott a bőre alá és tarkóján a higeg ellenére hűvös verejtékcseppek keletkeztek. Ezek rámtalálna! Éhesek! én juttatam őket ide! sötét félelmes gondolatok cikáztak megfáradt elméjében...
Törölt felhasználó 2007. 10. 31. 17:51
Előzmény: #34487  klikk
es ekkor palástját magamögött hagyva kiviharzott a kapun egy energikus középtermetű férfi bozontos szemöldökét ráncolva.............hozzanak egy olló kiáltja a háta mögött sántikló Mikulásnak:

Vágjátok ketté a palástomat ! Részvényt nem adhatok neki, de ne vegye meg az Isten hidege!
reddy99 2007. 10. 31. 17:50
Előzmény: #34488  Törölt felhasználó
még....még....még!!!
Törölt felhasználó 2007. 10. 31. 17:46
Előzmény: #34486  Törölt felhasználó
folyt.

és ekkor egy szemüveges igen kópés prima úr a csendben megszólította a híd alól az égre figyelőket:

hüvelykújjával felfelé böködve: prima primisszima ...........és bóklászó léptekkel belépett az új híd közelében álló kultúrális intézmény kapuján...mögötte a falon lézerfények csakkodták a pusztafalakat...
mint valami alulról felröppenő eső...szinesen, fényesen, mint a Phylaxia jövője...........az épületben már palásot borítottak két férfi vállára...........az egyik a kitüntetése okán meghívott állatorvos...

A Laudációt 4000 kisbefektető kórusa adta elő Kocsis Zoltán vezényletével...aki hosszú ősz szakállát és bozontos haját lengetve mutatott irányt a zenekari árokban teli tüdővel
neki veselkedett fanfároknak !
klikk
klikk 2007. 10. 31. 17:44
Előzmény: #34486  Törölt felhasználó
..a híd felé lassan araszolgatva koldus alakjatűnt fel. Vacogva igazította meg magán szakadozott rongyait melyek egykor jobb napokat láttak, s melyeket a múlt héten egy bábolnai üzem mellet talált az árokszélen. Hej! az az üzem! fényei messze bevilágították a környéket és belőle vidám gépek monoton zakatoló hangja hallott ki. De jó is lett volna dolgozni valahol! talán éppen ott abban a nagy hatalmas üzemben. Délután mikor kuldus éppen ott járt vidám harsányan nevetgélő részvényesek csapata özönlött ki, arcukon a megelégedettség tükröződött..
Hej sóhajtott koldus megint..ha én egyszer csak egyszer is közöttük lehetnék! Hirtelen emlékképek tornyosultal elé...látta magát mikor élete nagy lehetőségét büszkén dobta el magától..igen! ma már kárhoztatta akkori felelőtlen énjét de hát már késő a múlt bezára előtte nagy hatalmas és súlyos kapuját.
Még emlékezett arra pillanatra amikor másokat is megpróbált, igaz sikertelenül magával rántani..most délután minta az ő arcukat vélte volt látni a szerencsések között..
Törölt felhasználó 2007. 10. 31. 17:33
Előzmény: #34484  klikk
...távolról egyre egyre erősebben hallatszott egy helikopter zaja. Az ingerszegény környezetben élők tátott szájjal bámulták, ahogy elhúzott felettük a Luigiano Company királykék, büszke madara. Övé volt egyébként a híd is, amely alatt alhattak, s a város legnagyobb része, ahonnan vasúton, hajóval és kamionokkal szállították a Phylaxia termékeit a szélrózsa minden irányába. A helikopter zaja lassan elhalt, amint a Cityben lévő felhőkarcoló felé vette az irányt.
A híd alatt nem maradt más a lelkekben, csak az önmarcangolás. Valaki arra gondolt venni kellett volna, valaki a korai eladás miatt kárhoztatta magát. Egy néhai pincelakó -akinek ezzel a csodás, szellős híd alatti lakkal felvitte az Isten a dolgát- azért kárhoztatta magát, mert a négy dohos fal között eltelt fiatalsága, pedig csak korábban kellett volna feljönnie, hogy tagja lehessen annak a csapatnak, aki sikerre viszi a befektetését...

(Ha valaki kedvet érez folytassa a saját történetének egy darabjával és Merényi kolléga megtisztelne minket, ha az ötletből az írói szabadság mellett egy kis paródiát szerkesztene.)
Törölt felhasználó 2007. 10. 31. 17:14
Előzmény: #34484  klikk
..., épp úgy midőn régebben sok-sok, ma már az ismeretlenség (és a nyomor) homályába fulladt egykori Phylaxia befektető hajlékát...

:))
klikk
klikk 2007. 10. 31. 17:06
Előzmény: #34483  Christt
hello Bud! jó ötlet Merenyi1 felé...:))

Valahogy kezdődhetne így:

A kora esti szél lágyan szétterítette a frissen kiszórt phylazonit illatát: A híd alatt kenyeres fázósan húzodott gazdi mellé, miközben a mellettük halkan hortyogó jólértesültet figyelte szeme sarkából. Késő őszi este volt. A távoli város hunyorgó fényei szinte kikacsintottak az estébe forduló táj felé.
A közelben néhány hazulról elcsavargott kóbor eb kereste szegényaes vacsorájának valót. A helyet melyen meghúzódtak ma éjszakára a szegénység orrfacsaró szaga lengte körül.....
Christt
Christt 2007. 10. 31. 16:55
Előzmény: #34482  Christt
Csak nem mindenki tudja ezért tettem fel a kérdést?
Christt
Christt 2007. 10. 31. 16:52
Előzmény: #34481  klikk
Tudom :D

klikk
klikk 2007. 10. 31. 16:49
Előzmény: #34480  Christt
Christt! lécci ne árazd le a papírt! nem fog ilyen keveset érni...:)

Topik gazda

toptrader07
3 3 1

aktív fórumozók