Aki akar az menekülhet, de KF. lehet, hogy olyanba rakja a pénzét ami esetleg még is közel áll a Phylaxiához . Ja és azt is olvastam, hogy valaki belinkelte TP 2002-es nyilatkozatát és, hogy milyen hasonló volt a 2007esekkel. Csak azt felejtette el, hogy most már nem csak terv vannak , ha nem tények is. 1, Nyereséget hozó akviziciók ( nyereségesen termelő cégek). 2,99% elkészült üzem (termék piaca biztosított). 3, Új Olasz megállapodás. 4, Kilépés a külföldi tőzsdékre....5, Keleti piacok újrahasznosítása,
6, Romániában a már működő piac kiterjesztése. 7, Na és végül a CEva per.( Igaz ennek a végét még nem lehet látni, de 90% a Phylaxia pozíciója).8, Újraépülő labor amivel rengeteg béreleti díjat lehet megspórolni.Tudom, hogy sokan a gyors nyereség reményében vásároltak. Attól függ mit nevezünk gyors nyereségnek. Nekem az is elég lesz, ha 2-3 éven belül osztalékot fognak fizetni, de akkor a papír ára a névérték sokszorosát. A Magyaros virtus már régen nem divat (gyors haszon) és már nem is célravezető. Ha valaki megakar szabadulni az most tegye 1év múlva pedig sajnálattal veszi majd tudomásul a tényeket. Aki kiszáll annak más papírok adás-vételéhez sok sikert. Na most rohanok. Kutyát nem érdekli, de a kisebbik fiam majdnem magyar bajnok lett teknap asztaliteniszben !!!!! Ez nekem az igazi befektetés.
jó jó köllött a zsé oszt elatta...:)) de KINEK??
csak úgy rakta befelé osz aki kapja...vagy vót aki beállt oszt várta mer köllött a papper?...mint ahogy az világosan látszott volt néhány olyan "öntés" ahol már szépen beállt a vevő és várakozott....még azt is megkockáztatnám hogy nem egy nem két 4,9 re hajtó stróman volt megbízva a vásárlással....csak ennyit arról hogy szüret van meg hogy köllött a mobil tőke...:))
én próbálok mindíg a másik fejével gondolkodni, és én sem tudnám jobban csinálni....BM is eladta tőzsdén kívül 70 ért amikor 100 felett volt az ára....ugye ez is természetes és nem ébreszt gondolatokat senkiben sem?...:))
ja és szvsz is ez lesz a bet egyik legjobb cége!
Törölt felhasználó2007. 10. 31. 06:38
Szép jó regelt és napot kívánok mindenkinek! :o)
Miért kellene mindenkinek hinnie, hogy ez egy nagyon jó papír?! Utálom ha sokan azt várják amit én! Egyedül akarok gazadagodni! Különben is dögöljön meg a szomszéd tehene!!!! :o))))))))
Szóval nyugi. aki nem veszi azt észre hogy ez a papír az utolsó egy évben még most (így is) duplázott, az vak! De lehet, hogy csak simán félre informál!
Hiába volt, aki a piacon kívül dobta el dühében a papírjait, tartósan nem tudta lent tartani az áratt! És most a másik a piacon adta el nagy pakkjának kb 40 %-át most sem fogja lent tartani az árat!
Nem kell parázni a jegyzett papíroktól sem! Ki az a félörült aki hónapokat várt és most majd azon az áron vagy olcsóban dobja el?
Szóval emelkedésre vagyönk ítélve, bárki bármit is mond!
Szóval: SRÁCOK!!!!! ESNI FOGUNK!!!!! MENEKÜLJETEK!!!!! :o))))))
Üdvözlettel:
Gyerekek.
Van 1 szabály,nem tudom,tudjátok e.
Ha a bal tenyeretek viszket,az mit jelent?
Hát azt,hogy pénzt kaptok.
Ha megvakarjátok a viszkető tenyereteket,kivakarjátok belőle a pénzt.
Ezért "rá kell köpni",és a hajatokhoz dörzsölni,
azért,hogy annyit kapjatok,amennyi a hajatok szála.(kopaszoknak gáz)
Nekem idáig bejött,(pedig kopasz volnék)és mostanában fenemód viszket.
Egyet nem veszel figyelembe.....soha nem tudják annyian visszavenni a papírokat olcsóbban mint amennyien eladták. Persze ha jó papírról szó. A spekik tudják ezt. Csak nem írják a mondandójuk mellé, hátha beszédíthetik egymást és elnyerik a lehetőséget.
igaz, innen nagyon tartósan nincs lentebb; ha tényleg jól működő cég lesz, és nem csak átverés (ennek azért szerintem nincs nagy esélye), akkor előtérbe fog kerülni a papír és venni fogják mint a cukrot. Olcsó lesz, egy jól teljesítő cég, és csak 40 ft? Egyből rácuppannak a pénzeszsákok és csak úgy szárnyalni fog az árfolyam....:))) de ez mikor lesz... én 2009-ig tuti maradok, és talán december elején lesz még egy kevéske pénzem, és akkor még vennék hozzá, 25-30 között.
akinek viszket az dobja el vagy vakarja...:))
én ülök benne mint egy lavór jó meleg vízben...és én sem adom alább....mert lesz ...nagyon sok lesz....)) mármint az ára-..:)
Tudjátok én nem hinni akarok a részvényben, mint pl. Rapista, hanem keresni rajta, s ha valakinek most van eladható részvénye és nem adja el az uj részvények megjelenéséig, hogy utánna olcsóbban visszavegye, akkor az az Ő dolga.
Én még az első jegyzés előtt eladtam az összest, hogy uj 25 Ft-ost jegyezzek helyette.
Akkor besepertem a nyereséget, s most ujra beseprem, ha lesz mit ha nem kivárom.
Nézzük a jó oldalát. Minnél nagyobbat esik utánna annál nagyobbat fog tudni emelkedni.
Csak azokat sajnálom akik másra hallgatva 40-en vettek s nem kalkuláltak az uj részvények tőzsdei bevezetésével, s ezeket a 40 Ft-on vett részvényeket nem adták el, 35-ön, nem adták el 30-an, s nem adtják el 25-ön sem,
s látni fogják, hogy már csak 20, s amikor jön a fordulás, (MERT FORDULÁS AZ LESZ),
Nem azt fogják látni, hogy 20-on vett, s már 25-ön keresett 25 %-ot,
hanem csak azt, hogy a 40 Ft-os részvényükön már csak 15, később 10, majd 5 forint a bukó.
Mire ujra eléri a 40 Ft-ot, az ügyesebbje, szerencsésebbje, már nem azt mondja, hogy végre nincs bukóban, hanem azt mondhatja. Kerestem
100 %, vagy 80%-ot attól függően hová lövibe az alját.
Persze ehhez szerencse is kell, mert ha belövöm 20-ra és 21-en fordul és nem módositom időben akkor lehet, hogy hoppon maradok.
habár azt bánom, hogy nyár végén nem adtam el 40 körül, és most nem szálltam be 30 körül, de sebaj!
Most jön majd a lejegyzett adag : ) és én 200 alatt nem adom oda senkinek : ) ha kell, ülök benne 3 évet, de megcsinálom életem legnagyobb bizniszét, hogy utánna már csak szürcsölgessem a koktélt a tóparti kecóm teraszán naplementét bambulva...
ja, és az a különbség a többi kisrv-hez képest, hogy itt 66% a közkézhányad, nem pedig 22,5 mint a GENESIS-ben, és nem 6 Ft-on bocsájtja ki a menedzsment a rv-eket zártkörűen, és adja el a piacon boldog-boldogtalannak...
Erősödő Phylaxia