rajtuk múlik minden!
de ez nem humet hogy 23 ft nál vettük és mindenképen eladjuk!
itt sok sok kisbüfiröl van szó,akiknek eszük ágában sincs másokat 25ft os részvényhez jutattni!
lehet rájuk hatni még lehet állnicknéven beírogatni hogy milyen mérges vagyok fúúú de kidobom csak kapjam meg cimü epizodot játszani de könnyen elöfordulhat hogy mások kerülnek bajba!
a jegyzet részvényeseknél van a döntés!
és tehetnek ugyis hogy megmakacsolják magukat és egy darabot se adnak el mert nem szeretnék hogy másnak is jusson 25 ft on! :))
Ezen nem kell agyalni jólértesült. A Phylaxia nem tud saját részvényt vásárolni a saját tőke és a jegyzett tőke aránya miatt. Ez tény, nem speka kérdés.
Jólértesült. Ezt ugyan tegnao írtam, de megint beteszem gondolatébresztőnek:
"Nem tudom. Már a fél világ 25-ön akar venni. Én is javasoltam ismerősnek, ha Phylát akar venni, aznap vegye. De, ha nem megy le 25-re, akkor ott vegye. Ebben az a "gáz", hogy mindenki ott akar venni.
...és szerintem, aki jegyzett, végigcsinálta a procedúrát, az általában nem komolytalan. (akinek nem kell valamire a pénz, az nem fogja elpotyázni.)
erő-ellenerő, meglátjuk. Lesz egy napon belüli ciba és ha valakik rájönnek, hogy mégse adják annyian, megindulhat aznap keményen fel. Na ekkor jönnek képbe a lemaradni nem akarók. Felfelé hiszti is lehet ebből. Tudod, hírre adj. Néha "negatív hírre" vegyél. Itt a negatív hír a piacra kerülés, de ha mégsem borul annyira, könnyen átcsaphat... "
akár TP, akár az alapkezelők kiplakátolják:
HOLNAP BELEVESZÜNK PHYLÁBA !
ÖVEKET BECSATOLNI???
szerintem hallgatni fognak és 5%-onként jelenteni - esetleg..vagy 4.9 -nél megállnak..
egy kis pihire..
az alapok nem hülyék elemzik a papirt, megállapítják, hogy olcsó-e, árán van-e, túlárazott-e ???? és aztán lépnek csak:))
Vannak olyan pénzügyi befektetők akik nem várják meg míg a többi átértékeli a cég papírjait....és ők a nyerők. Egyébként pedig tévedsz a 80 milliós darabszámban. Pl. tőlem egy darab sem fog a piacra kerülni és valamiért úgy gondolom, hogy nem vagyok egyedül.
Vannak olyan pénzügyi befektetők akik nem várják meg míg a többi átértékeli a cég papírjait....és ők a nyerők. Egyébként pedig tévedsz a 80 milliós darabszámban. Pl. tőlem egy darab sem fog a piacra kerülni és valamiért úgy gondolom, hogy nem vagyok egyedül.
S gyorsan neki állnék vásárolni, hiszen 80 milla részvény érkezik.
Ha nem vagyok elég gyors a végén még esik vagy 20 %-ot, s ugyanazon a pénzért többet tudnék venni.
(ha ilyen pénzügyi befektető létezne akkor csinálnának egy ujabb kp-s tőkeemelést ugy ahogy julius-agusztusban csinálták)
Ha jól emlékszem akkor TP. mondta az online interjuban (amikor még a májusi 100 milliós kp jegyzés volt), hogy a cégnek az a jó, ha befolyik a pénz cégbe és ott növeli a kp-t.
ugyhogy hiu remény abban bizni, hogy majd jön valaki és felszivja a kinálatot.
Egy pénzügyi befektető olyan cégbe száll be amiből profitot tud kivenni és ha a cégvezetés meg tud győzni egy ilyen befektetőt akkor lépni is fog.Én ezt tenném.
Erősödő Phylaxia