Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:39

Erősödő Phylaxia  

19.-én felfüggesztve a kereskedés aztán meg sem állunk 150ft-ig
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ingcapa 2007. 10. 19. 21:53
Előzmény: #33239  Törölt felhasználó
Gratulálok koi. A második fiú lesz!
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 21:49
Gyermekszeretők klubja

A hosszúkás épület mögött keskeny földutak húzódnak a távolabbi települések felé. Korábban raktár lehetett. Alaposan kipofozták. Szombatonként luxusautók lepik el az őrzött parkolót, éjszakára élet költözik az épületbe.
Celestino, az angyalarcú fiatalember a környéken lakik. Régóta izgatja, hogy mi történhet odabenn. Az őrök kizárólag igazolvánnyal rendelkező tagokat engednek be. A nagyteremben a függöny enyhén áttetsző. Mögötte bizonytalan kilétű árnyak.
„Talán valami szerencsebarlang, vagy éjszakai vendéglő?”
Celestino a fák között vár. Éjféltájt egy lassan döcögő teherfurgon áll be a hátsó bejárathoz. Zsákruhás gyermekeket terelnek le a platóról; négy és tizenkét év közöttieket. A vészkijáraton hajtják be őket. Csapódik az ajtó. Lakatkattanás.
Celestino feltűnés nélkül halad el a kopasz és a lófarkas őr mellett. Falhoz lapulva lesi őket. Tisztán hallja suttogásukat.
„Ne félj, semmi veszély. Protokollnap van, nincs ellenőrzés.”
A biztonsági emberek félre vonulnak. A kopasz gyöngéden magához húzza a copfost, aki ernyedt tartással hagyja, hogy amaz kénye-kedve szerint tegye, amit akar. A zömök csókolgatni kezdi társát, aztán mohón nekiesik.
Celestino besurran az őrizetlenül hagyott bejáraton. Az alagút-forma folyosón hosszú, vörös plüss-szőnyeg. A szivarozó, pezsgőzgető bentiek megbámulják a kiöltözetlen vendéget. Az ajtó felett felirat: Gyermekszeretők klubja. Celestino elmosolyodik.
„Miért őrzik ennyire őket, ha árvákon segítenek?”
A teremben gyermekek helyett hevesen diskuráló, hadonászó vendégek látni.
Celestinot pezsgővel kínálják. Megvillannak a díszes csillárok, evőeszközök. Egy tokás hermafrodita mosolyog rá. Az illuminált korcsnak gyomráig gombolt papagájszínű ingéből őserdőként tör elő dús mellszőrzete, közte vastag aranynyaklánc-zuhataga; malacforma szájából apró, habos nyelvét öltögeti.
Némelyek fekete lapkáról kokaint szívnak fel.
„Hát ezért felügyelnek ennyire”.
Celestino elhessegeti tévhitét, miszerint adományozásra készülnének. Újra a feliratra gondol.
„Talán pedofilok gyülekezete.”
A konyhából előszaladó félmeztelen felszolgálólányok frissen sülteket szállítanak a vendégekhez. Az egyik „fatányéros tündérke” Celestino orra alá dugja a zöldségek között elterülő hús. A terem túloldalán álló emelvényre egy kifestett, szikkadt vénség lép. Orrában, fülében csontékszerek. Meztelen, egyedül hímtagját fedi áttetsző selyemkendő. Felemeli kezét s egy bizarr handabanda-sorozatot gargarizál.
Rövid szertartás. A társaságok magukba szállnak, majd enni kezdenek. A felszolgáló lánykák megállás nélkül szaladgálnak. A vendégek és a konyha között sürgölődnek. A étel mellé testes bort szervíroznak.
Az emelvény melletti frekventáltabb asztalsornál zömében távoli országokból érkezett hölgyek és urak étkeznek a feltehetően afrikai szeánszvezetővel.
Celestino hideg sörrel öblíti le az ételt. Elindul, körülnézni. Befordul a vészkijárathoz vezető nyirkos folyosóra.
"Erre terelhették a zsákruhás gyerekeket."
A pincelépcsőnél elfojtott jajgatást hall. Az acélajtó kémlelőnyílását félretolja, felkattintja az öngyújtóját; rémült, csapzott, falhoz húzódó gyermekek. A vaksötét kamra erős kontrasztban áll a fenti pompával.
Visszalopódzik a terembe, belép a nylonfüggönnyel választott konyhába. Markos férfiak gyakorlott mozdulattal csontoznak ki egy gyermektetemet. Friss lehet, habos vér szivárog belőle. A hosszú asztalról ernyedten lógnak a végtagjai. A főszakács épp a fejet távolítja el. A gerincoszlop felső része tompán reccsen. Tekerő rántással törik le a testről a körülmetszett fejet, amit egy nylonzsákba dob. A májat és a szívet felhasználják. Véres zsákruhák szanaszét dobálva a lavór körül. Legalább fél tucat fej domborodik ki a sötétszürke fóliából. Felszolgálólányok vértelenítik slaggal a munkafelületet. Különleges alkalom a mai. A konyhában dolgozók megszokták a tébláboló kíváncsiskodókat.
Puffanás, elhaló sikoly. Majd újabb puffanás, de most hangosabban és közelebbről. Kinyílik a hátsó ajtó, előcammog egy szőrös emberóriás, maga mögött húzza a bevert koponyájú - még hörgő - gyermeket, akinek vértől habzó szája felett a rángatózó szemgolyók nehezen akadnak fel. Celestino távozása közben még látja, ahogy a csinos lánykák lemossák a repedt koponyáról a vért.
A két őr már „végzett egymással”. Hajlongva köszönnek el a rendőrségre igyekvő Celestinotól.
Másnap a sajtó beszámol a történtekről:
„Kannibáltanyát lepleztek le tegnap este. A letartóztatottak nem tanúsítottak ellenállás. A gyermekeket a közeli Cannorini árvaházból deportálták, az igazgató közreműködésével. A bűnszervezet szponzora: két helyi képviselő. Az őrizetbe vettek között van a nagy becsben tartott nyugdíjas tűzoltóparancsnok, és egy rendőrtiszt az óvárosi kapitányságról."

ingcapa 2007. 10. 19. 21:48
Előzmény: #33236  Törölt felhasználó
Rapista. Volt egy hétvégi bemutatkozós topik anno, hozd már fel légyszives. Adjuk meg a lehetőséget az aktuális megmondóembereknek. Előre is köszönöm.
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 21:43
Előzmény: #33236  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 21:10
Előzmény: #33235  Törölt felhasználó
25 -26 ft fölött ti miért is vesztek Phylt? Hmmm? Kis magyarázatot kérhetnék??? Jön a rengeteg részvény, jön a bukta! :))) Győzzél meg rapista, Te vagy itt a főnők amint látom! HELP HELP HELP Magyarázatot kérek! HELP HELP HELP
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 21:04
Előzmény: #33157  Törölt felhasználó
meg kell venni a fényképes kiadást!

ahol benne van aki a top100-at vállalja, otthon megvolt egy régebbi :)))
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 20:59
Előzmény: #33175  Törölt felhasználó
hurrá !

köszöntünk a csapatban, sok jót olvastam tőled odaát!
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 20:00
Előzmény: #33191  dexter
utánaszámolok, mert történtek részvénycserés kibocsátások és a Bábolnai üzem 80-100 mó forintos felújítása is rv-nyel lett kiegyenlítve stb.........
végigmegyek majd a kibocsátási nyilatkozatokon és dátummal, beírom majd...

Egyébként ne keverjük, a portfolio cikkei nem voltak hibásak vagy rosszindulatúak,
a napi.hu pedig csak egyszer nem hívta fel TP-t, hanem régi interjúra hivatkozott,
viszont kb kéthetenkén jelent meg ott olyan cikk, amelyik...kissé féloldalasan a "vevőket"
"támogatta"...kis árfolyamkorrekcióval, de nem egyoldalúan.....
A Portfolionak pl. feltünt, halottak nem szoktak feljelentéseket irogatni :(

Ismerem, látásból és közelebbről mind a 3 fórum ill. online lap újságíróit, ott voltam, amikor a napitól megkérdezték, miért van ott a közgyűlés helyiségében..........
De nem volt nagy kavalkád, annyit mondott mindössze, hogy vesz 1 (egy!) db részvényt:)
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 19:45
Előzmény: #33230  Törölt felhasználó
A negatívok nem jelezték előre a kispapír zuhit, és az igazsághoz tartozik, hogy ez nagyban rásegített a piacra kerülő részvényektől való félelemre. A melldöngetés ezért egy kicsit visszatetsző. (egyébként mindig az.)
hipi-gazdi pedig sosem volt mérvadó.
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 19:24
Előzmény: #33230  Törölt felhasználó
Én is bevásároltam
Aggodalomra szerintem semmi ok,mindenki jól fog járni ha megtartja.
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 19:14
Én ugyebár egy kis fórumolvasgatás után 39-38-37-ért piszkosúl bevásároltam belőle, és ha nem jött volna a Rába zuhé,(2007-ért vettem) akkor nem adtam volna a pakkom 65%-át 34-ért.
Még mindig azt mondom hogy majd jó lesz,(ebben érdekes módon mindenki egyetért) csak kicsit jobban jártam volna ha a negatív beírókra halgatok.
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 19:08
Előzmény: #33228  Törölt felhasználó
A legtöbbet meg a Matáv vitte el.Pflax jó volt,Rábám nem,Mezőgépem jó,Phylaxom jo és nem jó.Fotexem jó volt,Mol szuper volt,Nabim többször bejött!!Veszek Exbus-t is tutkó:)))))))))))))))
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 19:05
Előzmény: #33227  Törölt felhasználó
veszek is:)
nekem a Humi a kedvencem.
Több mint 1 évtizede tőzsdézek,és a legtöbbet Civin úr hozta......
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 18:11
Előzmény: #33226  Törölt felhasználó
A forint milliók a humetben vannak fiatalember.
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 18:07
Előzmény: #33225  Christt
200-nál milliomos leszek:)
:::)))))))))))))))
Christt
Christt 2007. 10. 19. 17:39
Előzmény: #33224  Törölt felhasználó
Nekem van de nem tudom hogy sirjak vagy nevesek de az igaz ez a cég eleget szütyögöt ideje van a fejlödés utjára lépni :)
Én ezt mondom ÉN közép út...
De amit Sz@rozok az a Humet és nem tudom hogy mennyi köze van T.Petinek Civin úrhoz (Rem nem vette át a Varázspálcáját ) :P
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 17:35
Előzmény: törölt hozzászólás
Van aki fényezi, van aki rágja! Én ha választani lehet az előzőt választanám!
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 17:31
Előzmény: #33199  Törölt felhasználó
Milyen májusi 4 millióról beszéltek???

Májusban több, mint 40 millió részévnyről van szó.

Ezért beszélt a portfolió a részvények duplázásáról!!!!!!
2222 2007. 10. 19. 17:23
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 17:14
Előzmény: #33220  BudFox
Miért, miért???!!! Mert magyarok vagyunk! Csak Mi tudunk így fanyalogni, kárörvendeni a másik hibáit észre venni, azokon nevetni, a magunkét a végsőkig tagadni! És semminek, de semminek nem örülni!!!! :o(

Topik gazda

toptrader07
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek