Szintén, csak rakosgassák, ahogy jól esik! Remélem ecccccer, egyik brókercég kiakad rajta és hivatalból jelent.
Szerintem ez amúgy= pénzmosás!
A bankokat arra kötelezték, anno, hogy a furcsa, szokatlan pénzmozgásokat jelentsék! Ez eléggé furcsa és tán szokatlan is!
:)
Ezért, meg (#208613)ezért kéne egy nagyot ..szni arra q..va fejére! Mert értelme nem volt a befektetésének, hisz többe került a vétel mint maga a részvény!
Amúgy nekem( de szerintem senki másnak sem) nem demonstrált más, csak azt, mekkora egy f@szfej
Nem kell komolyan venni, mert ez csak erődemonstráció volt, nekünk szólt,akik nem adjuk el, hogy látjátok a főnök én vagyok mert azt csinálok amit akarok.
9.10 és 9.20 között ki volt pl. ez a "NAGY" befektető??
Tőzsdefelügyelet!! Ez nem jácccccccótér, hanem egy komoly(?)intézmény!!! Vagy csak 1-1 darabokra volt pénze ennek a lámának??
Így igaz, tanultan belőle!
A gond ezzel pusztán az, hogy sokan beszélnek "hiányzó pénzügyi kultúráról" magyarul az emberek nagy része vánkosban, betétben, állampapírban tartja a pénzét. Az elmúlt időszak kötvény-részvény ( magyar)piaci történései, a Tőzsdefelügyelet, hozzáállása, PSZÁF stb. nem fogja arra felé vinni az embereket, hogy megtakarításaikat a tőzsdére vigyék! Én nem azt mondom ezzel, hogy a tőzsde mindig nyereséges befektetés, de hosszú távon igen is az ! Legalább is az kellene hogy legyen.Itthon a magyar tőzsde egy intézményesített pilótajáték, amely esetében még egyetlen tőzsdei mahinációt sem derítettek fel és nem vontak felelősségre senkit sem tisztességtelen, piacbefolyásoló magatartásáért!
Jelen esetben( phyl) elég ha a legutolsó KGY-n történtekre utalok. A kisbefektetők érdekeinek, hogy is fogalmazzak finoman; ecccerű leszarása!!!
Úgy hogy közben a többségi részvényesek simán benyelték befektetésük elértéktelenedését!!! Úgy hogy közben a vagyonuk is elfüstölt! És ezért senkit sem akarnak( a tényezők ????) felelősségre vonni!!!
Igazad van. Ezért is bánt,hogy az okosok rúgdosnak azért ,mert én merem vállalni a vételeimet.
Én csak a felvázolt jövőkép hatására vettem ,mert miért is venne az ember másért részvényt mint a JÖVŐkép miatt.
A Fusó-ban is jelenleg ez van.
Akkor ÉN miért hibáztam ?
Tudod,nem érdekel,mert akik rugdosnak azoktól (sem) kértem pénzt.
Én ,ha nem támadnak be akkor mindenkivel tisztelettudó vagyok és sok barátra tettem szert a tőzsdézés által.
Az ismeretlenek pedig NEM érdekelnek.
Neked is sok síkert kívánok.
Írtad,hogy figyeled ,mert veszel ha megindul. Látod mindig visszalökik,ezért nem veszel bele.
De honnan tudhatnád,hogy mikor nem lökik vissza ? 35ft-nál majd várod esetleg a visszatesztet. Ha vissza is jön akkor mi a biztosíték arra,hogy újra elindul.
Ha veszik akkor millió számra fogják venni. EZT te is tudod,úgy hogy itt nem lehetünk OKOSOK !!!!!!!
ezt a papirt nem csak te nezted be hanem nagyon sokan.köztuk en is.
ezen a papiron rajtunk kivül nagyon jo tözsdesek is belebuktak.igazäbol nem csak ebbe,hanem szinte mindenbe bele lehetett bukni nagyon könnyen.
mire ez a nagy megerzes; :)
legyen igazad.
most nezem,hogy a szeptemberi lejäratu hati növekedett,46-rol 66 ra.
eleg rendesen tele vannak mär hatäridös kontival.
Egyszer már megjósoltam a milliárdos forgalmú napokat ( 2009) VISSZA LEHET OLVASNI. Újra várom a játékot,de most eladom,mert nem fogok hinni nekik. :-)
Ezen már a legjobb tulépni, és tanulni belőle.
Biztos vagyok benne, hogy ezek után már nehezebb lesz átverni.
Ha egy tőzsdén lévő cég vezetője nyílatkozik mindig jusson eszedbe, hogy Tróger Péter is így nyílatkozott.
1, Alapállás, hogy bármit mond hazudik.
2, Hogyan akar átverni.
3, Velejéig romlottak becstelenek.
4, STB, STB, STB
Most megyek mert dolgom van.
Erősödő Phylaxia