Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
PORT Bem néztem nekem applikacio a NetbrokerGo n megy.ott előtt meg benn volt aztán full éltünk a kedvencek közül.És meg a kereső en sem találom nem adja fel ha ra keresek.
Én bízom benne, hogy hamarosan meg fog történni, remélem már január-februárban. Ha rendeződik ez a nyomorult járvány helyzet, biztosan lesz új kzgy is és remélhetően minimálisan biztosan erőre kap ez is és visszatér a 2-3e közötti szintre, ahol kéne lennie most is alapból. Hogy azután onnan hová fog tartani, az egyenlőre rejtély. Ki tudja, mit szeretnének vele kezdeni...
Ha DVG végre lelép a porondról, akkor elindulhat valami. Amennyiben utána sem jönnek bíztató hírek, akkor sokan ki fognak innen szállni. Már én is széthigítottam és agyon parasztshortoltam a pakkomat, de újabb egy évet nem szeretnék lecsorgásban ülni. Nem tudom olyan tempóban csökkenteni a bekeráramat, ahogy esik ez a papír. Máshol már lehetett volna futni egy két kört felfelé.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!