Ügyes voltál!
(Határidős kereskedéssel kapcsolatban nálam autentikusabb, ráadásul szakértőbb leírásokat találsz a neten. Egy viszont biztos, sokkal többet kockáztatsz, ráadásul könnyen lehet sokat veszteni és persze nyerni, továbbá nagyon kell figyelni a monitort. Előbb csak virtuálisan próbáld ki, s azt követően döntsd el, valóban akarsz így kereskedni. Simán, nyugodtabban kereshetsz pénzt határidő nélkül is.)
A kutatási területen szart fizetnek, elvették a 36 órás munkaidőt a veszélyes területekről 40óra lett, pénz persze maradt.Éhbérért dolgoznak egyetemi tanárok, professzorok, akadémikusok a felelősség pedig nagy. A laborok felszereltsége a béka feneke alatt van nem tudom, hogy mi a nagy eredmény az Egisnél?Reális ár 12K lenne.
Törölt felhasználó2009. 08. 05. 22:30
...irgalmatlanul nagy felárral veszitek ezt a szar lufi papírt...
...viszont mivel sok vakegér vett bele azok tartják majd görcsösen mindhalálig...tehát előfordulhat, hogy nem lesz elsőre nagy esés az árfolyamában...mert..mindenki hisz vagy hinni akar hihetetlenül görcsösen a mesében...
...na mindegy..ti tudjátok...
Törölt felhasználó2009. 08. 05. 22:25
...sejtettem, tudtam..de nem értettem...most, hogy megvan a gyorsjelentés és mínuszos nettó profitról szól...így már végképp nem értem...hogy mire volt ez a marha nagy lelkesedés....
u.i.: nem kell reagálni...pláne buxer-möbius féle árfelhajtó vakegerek
Megjelent a Medical Tribune legfrissebb száma, amely külön cikkben foglalkozik az Egis épülő gyógyszer-technológiai kutató-fejlesztő bázisával. Beszámol a június 30-ai sajtótájékoztatón elhangzottakról, többek között arról, hogy a nemzeti befektetési és kereskedelemfejlesztési ügynökség, az ITD Hungary támogatásával 3,76 milliárd forintból 3496 négyzetméter alapterületen megvalósuló kutatóhely maradéktalanul megfelel a nemzetközi minőségbiztosítási és környezetvédelmi követelményeknek, és 70 fő és 20 kutató számára biztosít majd új munkahelyet. Idézi Gál Péterné vezérigazgatót, aki egyebek mellett elmondta: az új központ létrehozásával bővül a vállalat fejlesztési kapacitása, a jelenlegi átlagosan 44 hónapos átfutási idő várhatóan 38 hónapra rövidül. A cikkben az Egist mint a közép-kelet-európai térség egyik vezető generikus gyógyszergyártó cégét említik, amely az egyik legaktívabb gyógyszeripari szabadalmaztató Magyarországon. Arról is szólnak, hogy az Európai Bizottság 2008-as kutatás-fejlesztési (k+f) jelentése szerint az Egis a harmadik helyet foglalja el a k+f-re legtöbbet költő vállalatok között a régióban.
A Medical Tribune szintén külön cikket szentel emellett a kormány júliusban elfogadott, a gyógyszeripart és a biotechnológiát támogató akciótervéről. Idézi Mester Zoltánt, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium szakállamtitkárát, aki a kormányülést követő tájékoztatón elmondta: a tervek szerint Magyarországon is bevezetik a "fiatal innovatív cég" státust, ami lehetőséget ad a nagyobb támogatásra, például a kutatók részvényopciós programmal történő ösztönzésére. Emellett arról is beszélt, hogy a gyógyszer-gazdaságossági törvény módosításával a gyógyszeripari vállalatok 2009. évi k+f ráfordításaikat 2010-ben 20 százalékos mértékig leírhatják a különadóból. A leírás mértéke 2010-től 100 százalék, amit először 2011-ben számolhatnak el. Hozzátette: a múlt évben a 12 százalékos befizetési kötelezettség a négy nagy magyarországi gyógyszergyártónál 6-8 milliárd forint volt. Mester Zoltán szerint a leírható k+f költségek várható nagysága a számítások szerint nem rengeti meg a gyógyszerbüdzsét.
Az akcióterv az év harmadik negyedévében indul, a kormány pedig félévente ellenőrzi majd – írja a lap.
Minden kedves fórumozót, aki elméleti segítséget és támogatást nyújtott eddig (és remélhetőleg a jövőben is fog majd), örömmel tájékoztatok, hogy eladtam a pakkomat. Mindjárt megy a bolt, ha nem ülök üveges szemekkel a monitor előtt egész nap !!!!!
Miután nem voltam gépközelben, kénytelen voltam beállítani egy limit-áras eladást, ami 3-kor teljesült.
Ahogy most nézem, nem valami szépek az eladási ajánlatok.... :(:(:(
De sebaj, vissza lehet legalább venni.
Még egyszer köszönöm Villac, Ottika, Maxwax és Mindenki !!!!
annyira borítékolható volt a tegnapi meg a mai esés, még se mertem megsortolni...
pedig degeszre kereshettem volna magam, ahelyett, hgoy Gedeonnal szenvedek.
egis topik