szia Feta!
azért remélem, a nyaralás jól telt!
igen, elég jó napok állnak mögöttünk, nincs egisem, de ha adódik egy kedvező beszálló, azonnal lecsapok rá!
nincs olyan messze, ahol érdemes lehet belevenni.
még mindig RFV-ben utazol?
Örülök ennek.
Puskaport szárazon tartani, ne mohásodjon!
Az erő Veled van!:-)
Kidobtam táskámból az amúgy mindig nálam lévő vanish ezt-azt, vagy mi az az? Ja, BABA!
Igen, látom a 4 %-ot... viszont így is van a teljes pakkomon cca. 15 % nyereség 3 hét alatt. Inkább innen közelítem meg.:):):)
És úgy gondolom, hogy újra fel fog menni...
Asszonta azuram, hogy most már ne adjam el, ha reggel nem ragadtam meg a lehetőséget.... :):):):)
Tudom, akkor meg minek kérdezgetlek titeket.Azért, mert sokkal tapasztaltabbak vagytok és szeretem nálam okosabbak véleményét meghallgatni. (Még akkor is, ha esetleg néha másképp cselekszem, de ezt bocsássátok meg nekem.) :D:D:D:D
Ha tartod, akkor most ne edd magad azon, hogy a reggeli állpothoz képest mennyivel csökkent a nyereséged! Majd legközelebb eladod. (A ki/beugrálásnak is vannak kockázatai.)
Korábban is írtam, hallgass a női megérzésedre is, de fontos, legyen valamilyen stratégiád. Csütörtökön 18e volt az egis, ma 21e felett. Várható volt, hogy elindul egy korrekció.
Szóval hiába na, ez a pénz világa, "rideg és kemény", ide higgadtság kell és gyors reflexek.
Sajnos én nőként nem tudom teljesen kizárni az "érzelmeket" innen sem, leginkább a megérzésekre gondolok.
Nem tudom mennyire olvastál vissza, mert ezt nem oly rég leírtam, de tényleg ez a helyzet: amíg nem olvasgattam, nem tájékozódtam, csak úgy mentem a saját fejem után, mindig jól döntöttem. Mióta figyelem a híreket, olvasok össze-vissza, többször melléfogtam.
Befolyásolnak, elbizonytalanítanak, egymásnak sokszor ellentmondanak a hírek, cikkek, elemzések.
Nézd meg, mit írtak ma a tőzsdefórumon: "Ne számítsunk korrekcióra" (Questor).
Én egyszer már majdnem lenulláztam magam, mert vártam - határidős story -, hogy elérje a céláram. Aztán nem jött össze, de - kellő határozottság hiánya miatt - nem zártam, csak finanszíroztam a bukót. Majd zártam, ami nagyon fájt. Azóta szeretem zsebben tudni a nyereségem, s inkább nem venni semmit, ha bizonytalan vagyok. (Azért nekem is vannak hosszabb ideig papírjaim, de azokon a nyereség/veszteség csak virtuális.)
Igen, így van. 22 környékén terveztem eladni. Reggel annyira váratlanul ért ez a 21800, hogy csak mozdulatlanul meredtem a monitorra és vártam, hogy vajon most merre indul el . Aztán szép lassan 21 alát mászott... hehe...
3-4 napos tartás ??? Hú, akkor én hozzád képest egy csiga vagyok az akácerdőben. Az OTP-n 4 hónapig ültem. Igaz, jól hozott. Az Egist 3 hete vettem.
egis topik