Nagyon köszönöm!Sajnos nem figyeltem eddig rá és lehet hogy elment a ahajó.Igaz nem is tudtam, mert nem voltam még toppon az elemzésekben.Nos még mindig felfelé mutat a chart és minden indikátor meg a bolinger is tehát egy hamar még nem várható vissza teszt.
Engem egyszer nagyon megszívatott, amikor lezúgott 15 ezerről 13,3-ra...
De amúgy kerestem is vele rendesen.
Amúgy ha valaki az otp likviditásához van szokva, akkor nehéz lesz megszokni azt, hogy fél óráig nincs tranzakció sem, és olykor-olykor többszáz ft különbség van a két oldal között, meg hogy néha 100 darab részvénnyel be lehet dönteni a papírt, vagy éppen ki lehet ugrasztani... :)
mindenesetre én már 17 fölött kiszálltam, hogy majd visszaszállok korrekció után, de csak nem akar visszaesni, hiába várom :)
nagyon jó papír, nekem a kedvencem, azt csinálja, amit a chart mutat.
egy bibi van vele: nagyon sokat ment március óta, korrekció pedig nem nagyon volt.
forgalomra sincs panasz az elmúlt időszakban, korábban azért előfordultak olyan napk, hogy csak néhány 10 milla volt a forgalom.
Bocsi, hogy hozzád fordulok én eddig csak az Otp-ben voltam érdekelt és mostanában látom, hogy ez a papír igen jó.Érdeklődőm, hogy mennyire likvid és mit lehet tőle várni?
egis topik