Majd akkor fog meglódulni fel, ha már eladtam:) Ilyen a szériám mostanában - sry... Lehet hogy körülnézek a távolkeleten hogy mennyit fizetnének azért, ha USA long-ra játszanék...
Hétfő óta észlelem (nem az árfolyamot az indexeket),
Tegnap beírtam.
De a következő beírásodban te még ma is kétkedel, sok más társaddal együtt.
Szerencsés esetben ha a long néhány hétig tartana , igen sokan lennének akik2-3 után sem ismernék fel.
Ezt onnan tudom, hogy volt , aki (nem rólad beszélek) három hónapon keresztül kétségbesestten harcolt a long ellen, ill. tagadta.
No ennyit a gyorsaságról.
Akinek nem kell 2-3 nap a tendecia váltás megállapításához annak gratulálok, de matematikailag nem értem.
Ja, benne van az emelkedő full szűkülő csatornában, ott r..d az alján egész héten!
Ráfújnak és már ki is esett onnan.
Érdekes amúgy az Otis írásod, tán a nagy Möbius index megmutatta a tutit. Nekem is van ilyen, mindig utólag mutogat
A tőzsdésnek is olyan dinamikusnak, reakcióképesnek kell lennie, mint maga a tőzsde
Atyám
Az otpben hétfőn volt a fordulat , kedden megerősítve.és ma vette észre 1x% emelkedés után? ))
nem valami dénamékus maga, szallagon tekerni kellene
Az EGIS pihen, de benne van az emelkedő csatornában, várja az újabb felfedezőket.
Most számomra érdekesebb az OTP, ahol nagyobb profit várható.
Ugyanakkor portfoliora szükség van, 3-5 különböző részvény biztosítja a kockázat csökkentését. Természetesen az egyes papírok súlyozását változtatni kell.
Charttechnikailag az EGIS pozíciója srtabilabb pillanatnyilag az OTP-nél, mégis az OTP-nek van kitörési lehetősége, persze nagyobb kockázattal.
A tőzsdésnek is olyan dinamikusnak, reakcióképesnek kell lennie, mint maga a tőzsde.
Jó kereskedést mindenkinek.
egis topik