Eléggé csábító az az 1.40-es szint...
https://fxtop.com/en/historical-exchange-rates-graph-zoom.php?C1=EUR&C2=USD&A=1&DD1=01&MM1=01&YYYY1=1953&DD2=24&MM2=10&YYYY2=2020&LARGE=1&LANG=en&CJ=0&MM1Y=0&TR=
...vagy az 1.00 :)
https://fxtop.com/en/historical-exchange-rates-graph-zoom.php?C1=EUR&C2=USD&A=1&DD1=01&MM1=01&YYYY1=1953&DD2=24&MM2=10&YYYY2=2020&LARGE=1&LANG=en&CJ=0&MM1Y=0&TR=
...vagy az 1.00 :)
édes-savanyú
Sziasztok!
A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..
A lényeg: Segítsetek főzni!
Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!
Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell
A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.
Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.
Jó étvágyat!