"A jövő év tavaszán javasol stratégiai döntést hozni az Est Media Nyrt. igazgatósága arról, hogy további 2,3 milliárd forintért még 24 százalékot szerezzen a Sziget Kft.-ben - ez derül ki az igazgatóság reorganizációs tervéből."
Ez nem is lenne baj. (ha nem akarna további részt)
figyi aptya!1.te kezdted a"minőségi"reakciót azzal,hogy mások beszélgetését megzavartad!!!2.lehet hogy én itt csak 1 hónapja írogatok,te meg 2 éve,de én meg máshol 15 éve vagyok jelen.3.szerintem se vagyunk egy szinten,én ilyen kultúrálatlanul nem zavarnék másokat!
Törölt felhasználó2011. 06. 06. 21:41
Előzmény:
törölt hozzászólás
...és profiként is, robotokkal is hatalmasat lehet bukni. Mindenki saját felelősségre kezdjen abba is...mint Eco-ba.
Ebben a topikban az Eco-ról beszélgetünk általában, ez számodra is nyilvánvaló lehet a topik címéről, ami az elsődleges témára utal.
Pl. a "Forex tréderek ide" topikban már egészen más a téma.
"beleugatsz" Minőségi reakció apa, csak így tovább. Azt hiszem, nem vagyunk egy szinten. Amúgy menj vissza 2 évre, megtalálod a nickemet. A tiedet viszont én nem biztos... Na szórakozzon mindenki a maga szintjének megfelelően, én léptem léptem.
az én sérelmemre elkövetett bűncselekményre azért had reagáljak.neked most mi bajod van?beszélgetünk hárman,nem bántunk semmit és senkit,te meg véletlenül idecsöppensz és beleugatsz.
Econet topik