Hidd el, hogy 1 forintos ECO-nál sem leszek mínuszba.
A történetet már ezerszer leírtam, hogy miért. Több felrántást meglovagoltam, jelentős plusszal. Eladtam a pakkot, és csak annyit tartottam meg, ami pluszt termeltek a felrántások. Ergo van egy közepes pakkom, ami nem került semmibe.
:)))
Látom fejlődsz... viszont ha ilyen szinten csiszolodnak a hozzászólásaid akkor ugy vélem tul sokat foglalkozol veluk... engem nem zavar, csak szvsz ujra kéne mostmár gondolnod...
Árfolyam...
Na igy már sokkal elfogadhatobb... csodálkoztam is pénteken, hogy senki nem hallgat a szépszóra... Faján benéztunk a szoknya alá... aztán majd ha meglássuk mittakar a bugyi rohanunk a pincébe... néha mosni kéne...
Aki 71en adott az már nyugodtabb egy kis realizálással... ugy számolok, hogy olyan 65-66körül fognak visszajönni azok a vevők akik még fantáziát vélnek felfedezni a papirban... szal majd oda érdemes lesz időben beállni, na nem most, hagy adja aki akarja, ha meglátnák a sorban állást nem akarnák adni, sőt egyes kismadarak még talán csipegetnék is, ami most nem nagyon kell... várunk.. azt már tudjuk hogy jo lesz a gyors... azt már tudjuk hogy jó lesz a gyors... azt is hogy már érdekel valakit... összességében maradt pár hét kotél idegekkel kicsucsulni... rövidtávu cél 90-95... hosszabbtávu 130.Rallytól nem félek. Vétel 65-66on
Na ennyi amig nincs valami ami miatt ujra kéne gondolnom...
magyarán, inkább ne mennyen fentebb.
Ha még is elindulna a vétel akkor inkább Ők zabálják fel, és megpróbálják
Jó lenne láttni hogy mely cégek adják veszik..
Nem a bedöntés a céljuk, mert alacsonyabb áron többen vennének, ezért talán nyomságyakorlás a cél, és ahogy látod, eddig hellyel-közzel bejön nekik. A kicsik ledobálják szépen 69-en a papírt. Ha nem számítottam el magam, akkor ez remek játék lesz..... Zene füleimnek.
Másrészről felőlem akár 50-ig is bedönthetik, akkor sem leszek mínuszba....
Tudom közhely, meg egy kicsit egyszerű, de szerintetek mi a céljuk ezzel? Szerintem ki akarják szóratni a remegőbb kezűekkel. Megtömjük az eladói oldalt, puffer ki, tépés fel, fel, fel. Kicsit egyszerű de..
Econet topik