kurnyikova, azt is kérdezd meg, esésben miért követjük az usát, buxot, otit, mi meg ezek folyamatos emelkedése esetén is esünk, vagy jó esetben is csak stagnálunk
meg mik ezek a ritka, de behalt kitörések???
Hali!
A tőkeemelésre kérdezz rá, ha lehet. :-)
várható-e, tervezik-e belátható időn belül, és ha igen, tartják-e magukat ahhoz, hogy 211ft alatt nem lesz.
Kérdezd meg Egyéb urat ismerik-e. :-)
hali, kérdezd meg, miért zúgtunk (zúgattak) be ennyire???
és ne fogják a válságra, összevásároltak egy rahedli céget, hogy milyen jó lesz, most meg eladogatják, most meg az lesz a jó?
externyettel mizu?????? az volt a titkos favorit, erre kidobják??
van-e nagybefektető, vagy valami jókilátású üzleti lehetőség a láthatáron?
csabi bá' nős-e?
"A Sziget viszont ettől teljesen függetlenül büszke lehet arra, hogy össznemzeti intézmény és kincs lett. Vagy akár szimbólum, mert ma már tényleg van egy generáció Európában, amelynek ha egyáltalán valami, akkor a Sziget jut eszébe Magyarországról, mert volt itt, vagy mert van haverja, aki volt itt, és azzal menőzött otthon, hogy itt milyen király a buli (személyes élmények: szlovén csávó egy kirgíziai hostelben, izraeli pár Burmában, holland tinédzserek egy indonéz kompon)"
"Mert bizony ezek a nyilvánvaló bajok ellenére, és most nagyon kérek mindenkit, hogy üljön le, mert én is nagyon megdöbbentem, amikor ráébredtem erre az egészen elképesztő adatra, a rendszerváltás óta Magyarországon semmi nem jött létre, ami megközelítőleg annyi embert vonzana ide, ami megközelítőleg annyi felé vinné a jó hírünket a világban, mint a Sziget. Lehet a fesztivált nem szeretni, kimenni sem kötelező, ám ettől függetlenül még tény marad, hogy az utóbbi húsz évben Magyarországon semmit sem sikerült alkotni, se egy épületet, se egy rendezvényt, se bármilyen műalkotást, amelyért évről évre külföldiek ezrei érkeznének az országba, hogy itt költsék el a pénzüket, aztán hazamenjenek, és miután már nem köpnek szürkét, mindenkinek elmeséljék, hogy milyen jól érezték itt magukat."
Econet topik