De mikor? :-(
mi lesz vajon a 'jel'?
Elmúlt hónapok nem ezt vetítik előre. Persze, ha az a cél amit már írtál párszor, hogy elvenni BCs pakkját...
Csak ebben azt nem értem, hogy miért? Kinek ártott? Szimpatikus ember, azok alapján ami riportot láttam, hallottam, olvastam vele kapcsolatban.
Megkérdezném tőle a szigeten, hogy ugyan mi tervük, van e Egyéb úr, ismerik-e ezt a teóriát? Biztos olvasnak minket, de gondolom nem fordítják németre. :-)
"Mondjuk aki 200-ról őrizgeti, annak nem lennék a helyében, mert a kamatokkal és az addig szükséges idővel együtt lehet, hogy 500-nál még csak nullában lesz"
köszi, ez jó volt.
mennyi is kamat most. hány év(tized) is kell ? :))
Lesz ez a részvény még a névérték nagyon sokszorosán, minden adottsága megvan hozzá. Mondjuk aki 200-ról őrizgeti, annak nem lennék a helyében, mert a kamatokkal és az addig szükséges idővel együtt lehet, hogy 500-nál még csak nullában lesz. De ha valakinek van hosszú évekre nélkülözhető pénze, annak nagyon jó befektetés lehet most.
Azon jót röhögtem, hogy a költségek 90 %-a volt a bevétel, és ez tök jó eredmény, tekintettel erre, meg arra. Ez persze igaz is lehet, csak olyan econetesen hangzik már. Még az a szerencse, hogy az árfolyamnak semmi köze nincsen ezekhez a dolgokhoz.
kb semmi
hogy volt ez a ro félsziget, meg a többi
és lesz még a sziget, meg a tankcsapda, meg a rasszizm elleni koncert
de ezt tudtuk eddig is, ettől nem fog fölmenni
ja, meg fényezik magukat, hogy milyen ügyesek, meg elismertek, marhára megy nekik a fesztiválszervezés
egy-két hónapja még az ellenkezőjén siránkoztak
(de látod, árfolyam meg kutyaszar)
Econet topik