Én attól félek mi lesz ha a vételi oldalból eltűnik az erő(eladják a mennyiséget amit akartak)Furcsállom,hogy 1 mindent elsöprően szar jelentésre ennyi vevő termett elő.Ti nem?
Még gondolkodom,hogy adjak-e tovább.
Az externet eladásnál, nem derült ki hogy a vevő átvállalhatja a hitelt vagy visszafizetik, de a vételárból minden esetben a hitel tőke része levonásra kerül.
Nekem gyanús a papír.A sziget akvi elmaradásának bejelentésekor is valakik alá álltak vételekkel és utána lassan forgalommal csorgott le a papír,pedig szinte minden emelkedett.Most is hasonló a mozgás.Ez az eredmény azért mindenkinek nagy - meglepetés.Eddigi + hangvétel is változott.Azt nem tudom(aki tudja írja be)hogy 500milla felett eladják az Externetet pl.700-ért akkor előfordulhat az is,hogy levonják a 600millát és csak 100-at kapnának?
Ja és még vmi. Agyorsjelentésből az is kiderül, hogy ebben az évben ez a negyedév lehet a legrosszabb, tehát már nem kell a sötétben tapogatózni!Szerintem mindenkinek oda kell fogyelnie aki dobja a papírt, mert lesz itt csodálkozás!
Econet topik