Szerintem meg nem egyértelmű a leütés. A jóra adni a rosszra venni kell!
Miért, a Genesis-ről kijött hírek jók voltak?(600 körülről 800 fölé ment, pedig egylufi csak)
Vagy az AAA? Csoda, hogy egyáltalán még nem omlott össze. Vagy az ORCO? amikor bejelentették a csődvédelmet... a rossz hírekre mindegyik papír felfelé ment!
Persze ha holnap általánosan rossz lesz a hangulat, akkor itt is az lesz.
Ne adj ilyen tippeket, mert a cél érdekében holnap sokan komolyan veszik és lőttek a támasznak :)
A helyzet ugyan nem túl rózsás, de a spekik szerintem már többnyire kiszálltak az Externet hír óta a sorok között látva a cég - akkor még számok nélküli - helyzetét. Emiatt kisebb globál kori mellett 50-53 megfogja megint reméljük nyár végéig. Aki ráér úgyis kiüli.
Te vagy az én KATÁM! Téged ismertelek meg még 2 éve! :)
Akkor is te voltál a nehéz pillanatokban a támasz és együtt örültünk a rallyiknak!
Hát nagyon remélem idén is lesz minek örülnünk és a beszámolóban annyit emlegetett "ütőképes médiabirodalom" megcsinálja amit megkövetel a haza! :)
De nagyon parázok hogy holnap tényleg lekonyul a szánk széle
és olyan pofont kapunk hogy a padlo adja a másikat!
válasz, így:
"Az adózott eredmény romlásában
szerepet játszott továbbá az elmúlt egy évben mintegy 400 millió forinttal megnőtt összegű bankhitelek emelkedő kamatköltsége, továbbá a Vagyonkezelő Üzletágnál a saját részvényekre vonatkozó határidős
pozíciókkal kapcsolatban elszenvedett 42 millió forintos veszteség is"
ezt hogy a bánatban sikerült összehozni egy ekkorka cégnek????
fél milliárd????
és miből akarják majd finanszirozni a tovább a szigetet és a többit?
vagy mi az ami egyáltalán hozhat valami pénzt??
van még ilyen???
mert asszem a határidős vételek egyenlőre nem
csak tudnám Gerendai mire számított???
hogy lehet félmilliárd a bukó????
akkor holna csak -10%??? vaqgy -15%?????
áááááá
nem értem
és ma is volt forgalma?
mi van itt??
mi kicsik asszem megint megsz.ptuk a kékerest
már kezdem megszokni
csak x@r hogy a bankszámlám meg üres és egyszerüen reményt se látok hogy valaha is visszajönne az irdalmatlan buktám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
elég magabiztosan nyomod, van valami "konkrét" elképzelésed a közeli jövőről:-)
Én annyit látok, hogy (még egyenlőre) a felszín alatt nagy mozgások vannak...
ha valóban a pincébe szeretnék kergetni, jobban feltolták volna szerintem, másrészt még mindig nincs info a vételárról (miért) ?
Econet topik