A fesztiválok szinte biztos, hogy hozzák legalább a múlt évi eredményeket. Hogy miért? Egyszerű. A közönség nagy része fiatal, és ez a korosztály sz@rik a 'vállseggre'... Szórakozni akarnak, mert most fiatalok. Nem számít más. Még a kevésbé jó idő sem. A gyengébb forint miatt a külföldieknek, akik szép számmal jönnek, meg páne nem!
Most elég rossz a hangulat.Én is csalódott vagyok. Viszont, igyekszem visszaszállni a földre. Szvsz ne foglalkozzunk azzal, hogy mennyire csurog vissza az árfolyam. Sajnos jó sok papírt kiszórtak a nagyok, így most olyan olcsón veszik vissza ahogy csak tudják. Ha sikerül beparáztatni a népet, persze nincs megjósolható ár. Viszont nézzük úgy, hogy ez is csak egy ciklus. Ha visszavették, jön az újabb emelkedés. Picit csukjuk be a szemünket. Jövő héten megint ránézek.
Hosszú táv az 5-6 év.Az ECO már rövidtávon is jó lesz 1-2 év.Az meg,hogy csődbe menne vicccc!!Lesz még akvi az idén.Jövőre pedig megszerzik a várva várt 50% feletti részt a Szigetben.Én nem lepődnék meg azon sem ha a fesztiválok simán hoznák a tavalyi eredményeket.
Hosszú távon jó lehet ez a döntés, Kata. Ha visszaemlékszünk, az ecot is a Portfóliós futtatás napján kellett volna eladni. A Synergon egy hét múlva tartja a balektoborzót, úgyhogy nyilván a bennfentesek is kiszállni akarnak, nem pedig jót tenni a kisbefektetőkkel. Az eco pedig biztos nem fog csődbe menni, bár valószínűleg nem holnap fog elszállni. Több éves távon szerintem nagyon jó lesz innen. Szóval az időzítés talán nem volt tökéletes, de az alapötlet jó.
nyugi kislány:)....sajnos a veszteni is meg kell tanulni:(...
....maci mit tanácsol..meddig mehet le?..nem e érdemes eladnod inkább..negyhogy phyl legyen
Econet topik