most vetted? korábban még nem volt?
én kb. innen indultam 3 éve.... és most több van mint anno.... de minek.... ha van időd, meg ideged akkor tartsd a jó szélben bízva, aztán 70-80 körül add el, ha nem bírod dobd ki holnap az ablakon és keress más, normálisabb papírt....
ez egy kalap kaki lesz hamarosan, úgy tűnik most.... (bár én még várom a csodát, de hogy ez nem most lesz az tuti......)
Szerintem most leeshet 60 alá is aztán egy-két héten belül tán felmegy 70 fölé egy kicsit, de semmi komolyabb ügy. Nekem 60-ról van és bánom, hogy nem adtam el 70 környékén.
"Egyik papír sem esett így vissza mint ez, és egyik papír sem ment ilyen keveset felfelé az aljától mint ez! Régen nagy kedvenc volt"
-Rich-
Az eleje ha nem is úgy van, de a megállapítás második része aranyigazság!
Már leírtam a párhuzamot az otp-re, de mondhatnánk egyéb papírt is.
Más papír emellett a fo* hírre is megy, ez meg...
majd jövőre.
Nekem 2001 óta van papírom, de ennyire sz*r még nem volt és nem is éreztettem így iránta.
Még a csődközeli helyzet sem volt ilyen kiábrándító, akkor még vettem is pakkot.
Ma már nem vennék...sőt. El kéne adni a francba...
Dilemma
hogyne emlékezné(n)k....
megint a károgóknak volt igaza...
szinte mindig nekik lesz igazuk..... röhej.
úgy látszik tényleg nem érdemes évekre befektetni semmibe, ki kell használni 10-30%-os elmozdulásokat; ennek idáig semmi értelme nem volt részemről. én marha, nem adtam el 200 körül.... elképesztő.... elhitettem magammal, hogy idő kell a növekedéshez, de egyelőre zsugorodás látszik....
Emlékeztek mikor a legnagyobb eco őrületben gazdi az egészet narkós szigetnek titulálta ? Ugy néz ki jól "károgott". Ha itt valami történni fog azt az externetből befolyt összeg sorsa döntheti el..
Econet topik