a háromszögek alpján fiúk, nem szabad már 70 alá beesni!!! Ha akarjátok, hogy minden technikai elbukjon, zuzzátok csak!!! Ha nem, elég legyen:) Gyerünk gyüjtögetni ám!:)
komolytalanok....Kérdezem én: nézzetek már körül: a HUMET-ben is Hannibálék utaznak?? NEM! Vagy igen??:) röhej.Ez egy ilyen nap, sok volt a kivárás, a kicsit beszakadnak,ebben nincsen semmi rendkívüli.
Engem be nem kavar senki!!! Nem veszíthatek már, olyan régen ülök benne. Fiúk! Zúzzátok le 30-ra, hagy nevessünk!! OK? Eszerint mégiscsak a fiúk adnak el, hol vagy inflexio?? Ehhez mit szólsz? Mégis van eladója a papírnak?Engem nem érdekel, csak az, hogy egyszer majdcsak elindulunk, vagy csőd lesz> az sem érdekel. Lesz ami lesz! Ne parázzatok kisspekik:)
Törölt felhasználó2006. 03. 07. 09:23
meghalt,ma 68-on zár és jővő héten 55 lesz
türelem vége,szabaduljatok tőle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csezd meg Háni!Most ez mire jó???Te voltál a tuti indikátorom, jöttéé ocsároltál száguldott a papir még az nap vagy más nap... most az mondjátok bezsákoltatok.... jo meg kavarsz... olyan ez mintha az MACD a tetőn lenne a TRIX meg az alján.... Ha csak téged veszlek számitásba mint indikátort meg a grafikonra nézek akkor most ha jol veszem ki beesunk... Igazándiból kell is mint azt tegnap irtam, szal nem aggodom, visszateszteljuk a 68at... hajrá..
A héten még ugy is fogunk menni felfele is keményen... Ramélem áttörjuk végre majd csutortokon a 80at...
Mindenesetre köszönöm eddigi munkásságod!Megbizhato indikátor voltál!
:)
Econet topik