OTP Befektetési Alapok vezetőjének infomációja a hitelezői közgyűlésen , mely zártkörű volt.
Segítségül: a számviteli törvény alapján a befektetési alapok kötelezettsége csődeljárás alatt lévő követelésükkel kapcsolatos értékvesztés kezelésére ( ez az összes befektetési alapra is igaz : pl Vasutas,ELMÜ, Honvéd , stb.)
Szívek Norbert képbekerülése is tetszetős.
Személy szerint - kötelezően a Fondelec képbekerülése zavar és leadozott nyeresége il. NEM adozott nyereség a Magyar Állam felé .
Igynekem továbbra is Fondelec az alfa és omega ( Al Caponét sem gyilkosságért ítélték el)
felfüggesztés addig tarthatna - amíg az összes kötvényes vs részvényes adatai nem kerülnek bejegyzésre ez pedig elég sokáig tartana.
persze úgy is érthető , aki már megkapta új részvényeit ( pl. Soós , E-STAR különböző érdekeltségű csapata , OTP , AEGON , a tűzhöz közelállók ) bármikor fel lehessen oldani a felfüggesztést
Ha , ha, ha( és többszörösen feltételezett modon) esetleg van tőkeáttételes E-STAR shortolás (bár kétlem ) az tuti , hogy csak egyes egyedeknek lehetett ( mondjuk a két cégvezetőnek)
most dőlt be egy brókernek. értem én hogy semmi köze hozzá, de egy random capital mennyire megbízható? tetszik hogy az ügyleteken kívül minden ingyen van. más intézeteknél van havi 2-3000es vagy még több számlavezetési díj is.
kérdés ahhoz aki ott van: ha nyitok számlát de egy vasat se teszek rá, akkor láthatom ingyen az élő kereskedési adatokat? ha netán van kitétel, örömmel átlökök párezret is akár. nekem az a lényeg hogy lássak azonnali kereskedési adatokat. én úgy látom ez ingyen megvalósítható a random-nál. jól látom?
gondolod azért vették hogy a kibocsátási tájékoztató beli céllal ellentétben más "célokra" használják a lét és a negyedét kapják vissza vagy wc papírra váltsák????
és ki tudja hová is lett a pénzük lásd Deloitte???
E-STAR