Nincs azzal semmi baj, hogy nem bízol a cégben. Főleg, ha nem szolgáltak rá.
Ezek szerint várod a jó híreket, csak még nem jöttek meg.
Például mi lenne neked jó hír?
Utánanéztél már, hogy a cég bevételének hány százaléka származik Magyarországról?
A múltkor beírtam, de ezek szerint nem akarsz tudomást venni róla vagy rossz a memóriád.
távozik minden vezető, távozik a vezetők rv állomány, hitel hitel hátára halmozva.
Miért pont az otp-be, az ugyis megkapja érte a részét, hisz ugyan az a nyáj, de a befektetők talán a morzsát
SCS el tudom képzelni az egyik szakminisztérium élén.
az államadóság elleni harcmezőn sok lesz a károsult.
a magyar állami pénz nem fogja romániát rendbe rakni.
itt mégegyszer nem fognak távhőt kikapcsolási helyzetbe hozni, itt mégegyszer nem fog a megyei kormányhivatal privát cégnek tartozni
anélkül, hogy utánanéznék ez lehet reális veszély, pláne mostanában kicsi országunkban...
azonban:
1. szerződéses kötelmek, biztosítékok, kártérítési előírások védik a cég pozicíóját (na persze ezeket ma már tudjuk, nem lehet megnyugtatóan figyelembe venni)
2. Lengyeleknél, románoknál, Rába projektben ez nem jelent veszélyt, ezek kb. alsó hangon 8-9 millió eur ebidtát adnak.
tény, hogy árnyalt (értsd:homályos) a kép, mind a múltra, mind a jövőre nézve.
aki a cég múltjára kiváncsi az olvassa a Q4-et,
aki a jövőjére kiváncsi ,az KIM honlapját olvssa,
a közszolgáltatások állami szakhatósági feledatkörbe való sorolását .
Kösz. KBC 2011-re 6,4 m eur ebitda-t vár, mert ők 2011.4.negyedre csak 1,1 m eur ebitda-t várnak.
Azt nem értem miért várnak a 4. negyedre kevesebb ebitda-t mint a 3. negyedéves 1,87 m eur.
Itt is valami egyszeri tétel kavar?
Meglepően képben vannak itt sokan. Nagy baj nem lehet. Pénzügyi soron egyszeri tételek miatt van kimagasló eredmény (EETEK miatt), ez értelem szerűen nem fenntartható viszont a tőkepozíciónak azért csak ad egy kis tartást. A többi nagyjából stimmel, bár én jó esetben is üzemi szinten 3-t várok. Idénre viszont a 6 is meglehet mindenféle növekedés meg akvizíció meg ilyenek nélkül. Magas olaj külön fejezetet nyithat a cég életében.
amennyiben meglesz a 7 m eur ebidta, akkor inkább 4 millió eur körüli nettó eredmény várható. (ezt lehet korrigálgatni az egyszeri tételekkel fel meg le)
amortizáció a cég közlése szerint 1,3-1,5 millió negyedévente.
Q3-ban az écs. a Rába-projekt 1-8 havi écs-jének visszamenőleges konsziba bevétele miatt ugrott meg.
Amortizációban milyen egyszeri tételek vannak?
2011.3.negyedévre mind a két tippelő elemző 0,8 millió euró amortizációt várt, ehelyett 2,23 millió euró lett.
29.-én jön a gyors.
4. negyedévre, vagy egész évre várod az üzemi nyereséget?
Ha jan 1.-től átvette az állam az önkoris fizetéseket, akkor annak rendben kell lennie.
ex csak rossz hírekre figyel. A hati miatt biztos minusz a pü sor 4.negyedre.
E-STAR