Nem vagyunk egyformáj. Szerintem nagyon sok papírban van dupla még. Kis hitetek van, és a kapzsiság miatt várjátok az olcsóbb belépőt. Három év múlva visszanézve a topikot, megérted. Emlékszel 50es Konzumnál hogy felháborodtál 1éve pont, hogy mit képzelünk itt már?!
A mostani árakon nincs fantázia már a BÉT-ben , egyik papír sem alkalmas vételre ....
Ha jönne is egy jókora esés , akkor is csak kevés papír volna , ami duplázhatna is rövid időn belül .....
Túlságosan magasak itt az árfolyamok , elég nagy esés kellene hogy érdemes legyen a duplázáson gondolkodni rövid idő alatt .....
Természetesen , ha a CIG beesne 150-ig, ott jó vétel volna , a Panny is csábító volna 300 körül , és egy OTP is megtenné 5000 közelében , ... talán ezekről a szintekről tudok duplázást ( egy két éves időtávban ) elképzelni .
Ezüstöt nem követem mostanábsn, évekig egyhelyben állt. Mi köze a francia választásokhoz ezüstnek? Gindolom menekülő instrumentum. Én ebben sem reménykednék. Ettől lehet..
Lehet más érdemben hozzászól ezen felvetésedre.
Béten van favoritod?
Rövid időn belül milyen kereskedési ötleted van, anivel lehetne duplázni?!
BÉTen is van pár papír, Certfikátokban is, CFDkben is tőke áttéttel, amivel akár hónapon belül, vagy fél éven belül lehet duplázni. Ki miben lát fantáziát?!
Duplázó pozició rövid idő alatt! Mit ajánlanál??