Kiemelten imadom,amikor az ember nem a rossz dontesere merges,hanem arra,aki szembesiti ezzel-:) A regi nagyok is a hirvivot lottek le,mert mashogy cselekedni mar keptelenek voltak-:) Amugy meg lathatod h ritkan irok ide, es nem is all szandekomban gyakrabban,ha csak nem tortenik majd vmi. Pozitivat is irtam,de vmiert csak a begativra koncentralsz, pefig en csak a mar megtortent,v epp tortenesben levo esemenyekrol irom le a velemenyemet. De biztos miattam van,h nem az allando csucadontessel van elfoglalva a papir -:) Na BUEK!
Igazad van, konnyu helyzetben vagyok. Igy utolag persze rohadtul banom az itt elpocsekolt 3/4 evet, az annyi ideig feleslegesen lekotott toket. De pont azert,mert kereskedek,ezert minden papirt figyelemmel kiserek,de ez kozel sem jelenti azt,h ezen agyalnek minden nap reggeltol estig. Ezt alapbol megvennem 55-63 kozotti trade-re,de mar vannak halvany ketsegeim h jo otlet-e. Mezei kisbufi szamara egyre kevesbe vonzo a papir,vilagosan mutatja az illikviditasa,es a soha veget nem ero csorgasa. Ezen az osztalek nagyot segithet, akar egy 1-3 napos menetet is generalhat amennyiben nem fukarkodnak vele,de ezen kivul nulla a papir,nulla a story. Az osztalek hireket en is figyelem,ha kecsegteto lesz,biztos beszallok mint barki mas,addig viszont kerulos a tortenet.
Hátha tényleg ennyire rossz akkor te már könnyű helyzetben vagy mert eladtad. Nem is kell itt lenned van másik 50 papír. Irigyellek 😁 Nem is kell itt agyalni a helyedben én már elengedtem volna, hagyd a fenébe 😁
Meszaros hir nelkul a papir total kereskedhetlen,illikvid volt. Az egyetlen hir,ami eletet lehelt bele az epp a ML fele felvasarlas belengetese volt. Amire most kijelented,h egyebkent semmi jelentosege- mivel a napnal is vilagosabb mindenki szamara,h az egesz egy rakas kamu humbug volt-majd komoly papir lesz ez csak ugy magatol,hobbybol onerobol. Hat nem lehet gyenge kuzdeni a demonokkal-:) Bar elismerem,most is mekkorat ugrott a celar beharangozassal...-:)
Törölt felhasználó2021. 12. 28. 21:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mészáros ide senki nem várja :D Ez a cég már régi jól működő cég, hatalmas fejlődés előtt mészi nélkül is te rémhíres :D
Törölt felhasználó2021. 12. 28. 21:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
Na megérkeztél, ma volt az utolsó adó optimalizálási nap :D Te ne írj f@@at, csak pánikoltatás megy, ez nem megy lentebb valószínű , megyünk vissza 60 fölé :D
DMKER - DM-KER Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128334758/DMKER_InfoDok_jovahagyas.pdf
https://trendfm.hu/musor?musor=7870&adas=31611