Lehet csak csináltak ezzel a megállapodással ingyenreklámot a cégnek, de nem fogja megvenni ML, de ettől függetlenül érdekelt lesz a cégben és jönnek a milliárdok. Azt nem tudom hanyadik a dmker ebben a kategóriában az országban. Piacvezető mezőgazdasági kereskedelem kategóriában ?
Hát így van, ha megveszi ML lehet 30- 40 milliárdos bevétel is cégnél, ha nem veszi meg akkor 20 milliárd mert akkor is kereskedni fognak traktorokkal, megnövekszik a kereslet az eus pénzek miatt erre számítok. Ezért írtam ML nélkül 100-120 forintos ár reális, ML-el meg kitudja :D
Kiszálltam a megakránból, de az elmúlt fél évet megnézitek tanulságos, nem nagyon volt benne forgalom, kereste az árát aztán felélénkült a semmire. lehet a standard kategóriába lépés esélye megdobta esetleg. A cég az minuszos :D
Ez a papír 3 hónapja van ebben a sávban, nincs 1 éve a tőzsdén a cég, nem bejáratott papír, még, nincs is beárazva még a piac által kell neki idő, nem is értem miről beszéltek.:D
hello boxer, ez most kicsit off lesz, amit írok: mondod, hogy vettél megakrant 4-en és adtad 8-on , azaz dupláztál benne ma figyelted a megakrant? a nap végén 7-en már több, mint egymillió vevő gyülekezett, és 7.3-on zárt nagy nehezen iszonyat röhejes volt ezt csak azért írom, mert itt legalább 200000 vevőnek kéne megjelennie valahol, hogy elinduljon felfelé onnan de nem úgy, hogy megjelenik a 200K vevő, hanem tartósan benne van
Az egy dolog. A masik pedig h lesz kb 10 perc eladni a papirokat,ld opus 2018. Aznap fel ment meg 807-ra,aztan 3 ev massziv eses es szinten harmadolas,teljesen mindegy mekkora jovokep allt a fideszes bunozobanda elott.
Pont ez a lenyeg,epp ezert nem azonosulsz azzal amit en mondok. De ha ugyanennyi ideje fogsz ulni. a papirban mint en,es epp az emlitett fel ev /egy evnel fogsz jarni,es azt fogod latni h egyszeruen remenytelen az egesz,mert epp a ceg maga akadalyoz meg minden emelkedesi kiserletet,na akkor majd kivancsi leszek a velemenyedre. Foleg ha akkor elokerul vki,aki mondjuk meg csak 2-3 hete vasarolt,es nem fogja erteni h mire fel az idegesseg..-:)
Ha nem veszi meg ML akkor is jó cég ez, a környezetemben vannak traktorok DM jelzéssel, amit tőlük vettek. Ez a cég mindenféle képen nyerni fog a sok eu-s lóvén. Az árfolyam ne fog négyszerezni csak duplázni u de rossz lesz, :D 1 millióból lesz kettő :D Amúgy, Nem tudom. :D Én hosszabb időtávokra rakom a pénzt a cégekbe, fél év 1 év .
Persze,igy is lehet nezni,nem vitas. En meg ugy nezem az eltelt jo 20 ev tapasztalata alapjan, abbol a nagy bejelentesbol amibol nem lett semmi kb 3 honap alatt,nem lett semmi 2 ev mulva sem es soha maskor sem,csak es kizarolag a nagy magyar atbaszosdi az MNB lelkes asszisztalasa kozepette.
.....es mindezt termelo es epitoipari konjukturaban. Felvasarlas kozepette. Kiemelkedo margin lehetoseg kozben. Folyamatos BUX es vilag ATH mellett. 70% eses barmifele negativ hir kozlese nelkul. Hat valoban van minek orulni...
DMKER - DM-KER Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128334758/DMKER_InfoDok_jovahagyas.pdf
https://trendfm.hu/musor?musor=7870&adas=31611