Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nyitóban M240 BB(9) közepe megfogta. Ilyen alacsony M1,M3 RSI értéket ritkán lehet látni, el is pattant róla. Szerintem erőt mutat, hogy csak ennyit esett be, bár még nincs emelkedő trend M1-M3-on.
Nekem mindenesetre sok rossz emlékem van ilyen szép shortosnak látszó reggelekről, amikor nem hogy rést töltöttek, de jól túlhúzták és vissza nem ment a napi minimumra. Én balga meg jól beragadtam.
Szóval nem shortolom.
Majd ha leszakadt, próbálok egy longot szűk stoppal.
volt egy ismerősöm, egyszer amikor rávágott a gyerek seggére, rosszul mozdult és neki fájdult meg a keze.
Legközelebb amikor a gyerek rossz volt, azt mondta az anyjának: Hagyd anya majd én kipicsázom magam, nehogy megfájduljon a kezed.....😄
kivett egy fakanalat a fiókból, körbe járt a szobában és ütötte a seggét, persze úgy h neki se legyen rossz...😉
Alig lehetett röhögés nélkül megálni....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?