Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én nagyon nem értem ezt a felfogást. Történelmi csúcson van a befektetők számláinak hitelállománya, ami nagyon durván elszállt. Az összes kis- és közepes befektető már all in van, maximum hitelkihasználással. És még mindig vesznek. A vállalatok, jegybankok tovább vásárolnak. A FED-nek is az lenne az érdeke hosszútávon, hogy kitakarítsa a piacot és ne legyen olyan magas a hitelállomány. De nem, eszméletlen magasságokba engedik ahonnan egyszer úgyis lezuhan majd, és minél magasabbról történik a zuhanás, annál jobban fáj. Mohács kell ezeknek is.
Seri! Velem szemben biztosan megnyerted az xtb trader versenyt. Ez az emelkedés kicsinálta a számlámat. Nagyot kockáztattam, mert a versenyen csak így lehet, és elégett a számlám. Nem nyitok újat. Az első 3 nap jól ment, 50%-os nyerő. Aztán jött a felfele menet és leégette a számlámat. Most már annak szurkolok, hogy megnyerd. Olvastam interjúkat az ilyen versenyek győzteseivel. Megnyitják a számlát és óriási kockázatot vállalnak, elbukják... regisztrálnak újra és addig csinálják ezt amíg lesz 200-300%-os nyerőjük egy nap alatt. Utána pedig kevésbé kockáztatnak és ellavíroznak a hagyományos stratégiákkal. Van aki 5x regisztrál a verseny ideje alatt. A klasszikus trader módszerekkel nem sokra lehet menni egy ilyen versenyen. Én kockáztattam és nem jött be...
:DD
Majd ha végefelé közelít a nyomtatás....ha lessz ilyen..:D
Akkor amit belinkeltél aranyfórumba grafikont....talán bekövetkezik a közelítés, arany fel sp le....de a béka segg alá..(remélem)
A baj hogy biztos nem akkor fogják beönteni mikor azt mi várnánk...
Szerintem ma annyi történt, hogy meghozta a kamion a havi adag zsetont a Wall Street-re. Más hír nem számít. Ha van pénz, van felmenet. Ki kell várni, míg elverik aztán jöhet megint egy kis lefele menet.
dax 1-2h-n túlvett,a holnapi promt rés után jöhet egy kis le,vagy oldalazás,de az még mindíg inkább csak longbeszálló,mint short
dax is,sp is szerintem csak a korábbi csúcsok környékéről short,min.15m-os fordulós jelre
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?