Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
"Továbbra is a 7 600 pontos szintre tapadva mozog a német index, a mai kereskedést a szint felett kezdheti. Amennyiben sikerül zárásra is felette maradni, hamarosan elindulhat a következő emelkedő hullám a 7 700 pontos szint irányába. Kissé zavaró ugyan, hogy egészséges korrekció nélkül zajlik az emelkedés, nagy valószínűséggel akkor jön a visszaesés, amikor senki nem számít rá. Az egészséges korrekciós szint a 7 450 pontos szint visszatesztelése volna. "
Na Sergeinek jó napja lesz Karácsonyra kérte a 290 es eurot.. :) Neki már most itt a karácsony.. :)
Törölt felhasználó2012. 12. 18. 08:59
Sziasztok jó reggelt! Dax megint az egekben, mi kellene egy normális eséshez? Vagy legalább legyen tényleg csak pár pont esés, de legalább ne húzzák vissza...
én annyiban máshogy látom hogy sztem a megállapodás után nem lesz egyből esés hanem oldalazás egy darabig majd utána szép lassn elindulnak lefelé egyre nagyobb volatilitással....
HUF nincs megállás :)
off: olvastam tegnap este a socgen elemzőjének írását...nem tudom hogy lehet ilyen baromságokat írni....év végi profitrealizálás miatt esik a forint...persze 8 forintot 3-4 óra alatt...és a fólió lehozza...
Az én aktuális forgatókönyvem szerint ahogy meglesz a konkrét megállapodás jönni fog az esés. Addig még akár egy hisztérikus feltépés is lehet belőle, de utána már nem lesz mire várakozni, így jöhet az elbizonytalanodás-és a korrekció.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?