Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Osztrák kontakt azt mondta 2013 jobb év lesz az eu-ban, 2015-16 lesz megint gyászos. Itthon soha nem lesz jó. Így látják ők. Mondjuk utóbbit pont leszarom.
Év végéig sanszos :) De azok is mekkora parasztok bazdmeg, semmi ajándékot nem küldtek karira. Értén én, hogy ők nem nagyon kariznak (én sem erőltetem), de akkor is. Portugál küldött egy üveg Porto-i bort, már majdnem likőr az alkohol fokát tekintve. Az olaszoktól kaptam egy üveg jófajta pezsgőt, ez is korrekt. Ausztriából ma reggel jött meg a csomag, tele van bio okosságokkal. Németek kedveskedtek a hétvégén, amikor kint voltam. Ennyit erről.
Azok, a párom tudna mesélni illemet nem ismerő köcsögök de tényleg, az, hogy a nőt előre engeded az ajtónál..Ááá azt se tudják mi az, meg még egy csomót tudna mesélni, ráadásul az idősebb korosztály 25 fölött kezdeményezni sem mer csak kb neten...A 20 alattiak már olyan rámenősebbek. Amikor a csajok elmennek együtt bulizni mindig a 20 alattiak nyomulnak rájuk.. :)
Az fasza. Én megúsztam a havazást, csak eső volt végig, 0-1 fok, határeset. Olyan igazán jó csajt nem láttam, de azért volt pár, aki elfogadható volt. Az egyik a parfümös. De ahogy néztem az ottani faszikat, te hallod, olyan gyökér mindegyik, az ilyen nők szerintem százasával válogathatnak. Hülye egy világ ebből a szempontból.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?