Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ha beírják az a bajod, ha nem akkor meg az. Én is csak azért írtam be, mert nekiálltál hisztizni. Egyébként nem longolom, bár beírtam hogy 600-ig visszavárom.
Nem lesz nagy valami a sztori, de gondoltam most a publikummal is megosztom. Szóval tegnapi találkozó: fényvillamosozás, a csaj odáig volt meg vissza, milyen jól néz ki, milyen kreatív ötlet stb. Felszállunk a Jászain, egy egész megállót utazunk a Kossuth Térig, ahol a tüntetők miatt nem tudunk továbbmenni, leszállunk kurvahideg szél fúj, olyan igazi csontig hatoló. Szétfagytunk, végül egy teaházban kötöttünk ki...
Lényeg a lényeg, ez a csaj csupa ilyen dolgokat vonz be. Velem nem történik ennyi szerencsétlenség 10 év alatt sem, mint vele egy hét alatt. Vmelyik nap egy exhibicionista találta be: szétnyitotta a kabátját és ruhán keresztül elkezdte simogatni magát a hapsi...
Ja és előtte pont ilyen betegségekről olvasott a pszicho könyvben.
Ha felszállunk a villamosra, akkor tuti egy csöves van a közelben, aki elkezd szólogatni nekünk. Hihetetlen! :D
Igazad van, de sajnos ez van. Ha mindenképpen magára akarod hagyni a pozit, akkor csak körülbelülre tudsz szintet belőni. Azért a jellemzőbb szerintem, hogy naponta ránézel, és a szintedhez közeledve már tudod pontosítani.
az a baj, h. nem v. csak nagyon kb-ra lehet tudni a jövőbeli értékét főleg akkor, ha azon a szinten még nem járt a certi. Ha már járt akkor nagyjából tudod, de akkor is függhet a deviza árfolyamtól.
Certinél nagyjából kiszámolhatod hol lesz addigra a certi, és oda teszed be az eladandót. Stoppot nem tudsz betenni, mert könnyen átugranak ( pár darabos tétellel beállni, hogy aktivizálja a stoppot megint nem ajánlatos, én is adtam már bele ilyenbe hogy megkapjam a balek pakkját )
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?