aki trendellenesen trédel annak semmilyen jel nem kell a shortra, tehát nincs is mit elhinnie...ha elér egy bizonyos szintet az árfolyam akkor short és akár heteket is vár mire sikerül....ezért nem célszerű trendellenesen trédelni szerintem...bár tény hogy azzal is lehet pénzt keresni....a dax egyszerűen annyit jött fel rövid idő alatt hogy technikailag hamarosan korrekcióznia kell, ennek így kell lennie....
reggel megnéztem rocco gräfe napi videóját, ő megemlítette benne hogy nagyon elképzelhető hogy az alapok ma még nem engedik korrekciózni hanem kiviszik új csúcsra, ez így is lett, minél magasabbra megyünk annál kevesebbet kell majd visszaadni....ő 10 éve kereskedik dax-szal, azt mondta hogy az ilyen napos chartoknál mindig jönn korrekció, mert le kell építeni a túlvettséget, azt viszont nem lehet megmondani hogy mikor jön el az idő, ezért tarhat sokáig az oldalazás felfelé csorgás....
általában megfogadom olyannak a tapasztalatát aki nálam jóval régebb óta sikeresen kereskedik...így ezeken a szinteken én már nem vásárolok, azt megteszik az erre programozott robotok :)
aztán majd egyben csináljuk meg a korrekciót mint az obama csúcs után :)
reggel megnéztem rocco gräfe napi videóját, ő megemlítette benne hogy nagyon elképzelhető hogy az alapok ma még nem engedik korrekciózni hanem kiviszik új csúcsra, ez így is lett, minél magasabbra megyünk annál kevesebbet kell majd visszaadni....ő 10 éve kereskedik dax-szal, azt mondta hogy az ilyen napos chartoknál mindig jönn korrekció, mert le kell építeni a túlvettséget, azt viszont nem lehet megmondani hogy mikor jön el az idő, ezért tarhat sokáig az oldalazás felfelé csorgás....
általában megfogadom olyannak a tapasztalatát aki nálam jóval régebb óta sikeresen kereskedik...így ezeken a szinteken én már nem vásárolok, azt megteszik az erre programozott robotok :)
aztán majd egyben csináljuk meg a korrekciót mint az obama csúcs után :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?