Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Jó reggelt, sziasztok!
Egy eurusd longom nyitva maradt tegnap (kicsi minuszban van most) lehet nyitok nemsokára még egyet. Dax 50-60 pöttyös nyitást áraz (+) ez az erős dodó már amcsiknak sem jó! Mindazonáltal jön a hosszú hétvége, óvatosan a kereskedéssel!
Mindenkinek szép napot, jó kereskedést!
Tudom hiba, de a véletlenre bíztam. Úgy voltam vele, ha kapok kapok, ha nem nem... :D
Ha délelőtt tudnám figyelni, akkor simán vettem volna kínálati árfolyamon, de így nem akartam drágán venni...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?