Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én is olvasgattam elég sokat a miki rally-ról, és egyre korábbra tolódik, az elmúlt években már novemberben elkezdődött. Tavaly is november végéig tartott, aztán egy rendes korrekció után folytatódott, csak akkor a béka segge után voltunk, most meg a Himalaya-t másszuk éppen.
Pali, ha ezt tovább húzzák, azt elég sokan be fogják szopni. Persze a kis befektetőkre gondolok. Mondjuk ez meg nem érdekel senkit, de gondoltam kivételesen szociálisan érzékeny leszek. Szóval én inkább a shortban bízok, aztán majd lesz valami.
kérdezték reggel a rádióban az elemzőtől, hogy mikor lesz a mikulás rally?
aszondja: most van...... cöö
sztem nagyon megfogják rántani még...
nagyon sokáig farkas szemet nézett egymással a bika és a medve még augusztusban, erre elindult föl, mint a disznó és megcsináltatták velük a csúcsot.
szerintem az akkori csúcsok lesznek a támaszok a rally után..
nagyon nehézkes a biznisz, mintha lenne rajta némi nehezék..
A görög helyzet rendeződése sztem jó hír.
ha megkapják a zsét a nehezék felét dobhatjuk.
nagyon nehéz szinteken vannak a piacok, de kitartónak látszik, én még nem adom el, nyerőben vagyok, de nem adom el..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?