Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
no a vegen meg babonas leszek, s nem irok be semmit. mindig amikor beirok, picit moccan egyet ellentetes iranyba. gr. lehet nem lesz hosszu eletu ez a pozim. :)
szánalom, ami itt megy...
Időre vissza térve, hát baszki, nálunk most tavasz van. Kellemes meleg, napsütés, el sem hiszem, hogy november vége van. Aztán 2 nap múlva meg havazik.
Jhony, ettől kész leszel. Magyar egészségügy. Előbb felhívok egy dokit, felveszi, mondom neki ki vagyok és mi a faszt akarok. Erre a doki: "Igen uram, értem, tudok róla, de kérem hívjon vissza később, mert megfullad a betegem."
Ilyen nincs bazdmeg :D
Hát nem csodálom, az én napom is lehet, mert nem ér ide a felnivel a srác németből, és akkor szerezhetek másikat, a hét végén mindenképp tennem kell a kocsira valamit...
Nem tudom, fasz kivan... nem elég, hogy később értem be, most felkúrtak telefonon is. Lehet el kell mennem, meg van baszva ez a nap is. Elegem van már kurvára.
Na ja, egy picit...Szerencsére azért nem nagyon bírunk ezzel a 7400 al...Megint egy fecske csinált nyarat és mivel bejött a barack is rákontrázott...Pedig a baj ettől még nem kicsi....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?