Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A párkapcsolati tanácsadó válaszol című rovatunkat olvashatjátok! :D
Párkapcsolati nehézségek gyötörnek? Kérdésed van? Vagy csak megosztanád valakivel az esetedet?
Sergei Doktor segít!
Küldd el történetedet hozzászólásként a DAX topicba Sergeinek címezve és a Doktor Úr (Tanácsadó Úr/Terapeuta Úr) válaszol! :D:D:D
Hülye... :D
De baszki ezek a tini picsák, akiket kergetsz egy fillért nem érnek. Olyan hülyék, mint a faszom. Baszni azt szeretnek. Na meg szopni. Mondjuk ezt értékelem én is. Nem kapcsolatot keresnek ezek, csak valakit, akivel lehet menőzni a barinők előtt, na meg, aki megfarkalja őket keményen. Szóval utóbbit kell teljesíteni, aztán húzzanak a picsába.
Ezek bazdmeg nem fognak otthon várni vacsorával, azt se tudják mi az a főzés. Gyorsétterem, faszbúk, picsogás, okoskodás. Ennyit tudnak. Áhh nincs már ehhez idegzetem.
Találkoztunk hétfőn, írtam is, hogy lépek randira... Eléggé kicsípte magát: erős smink, látszódott, hogy készült. Elnézést kért a kb. 2-3 perc késésért...
Mindig félek, hogy a buliban megismert lány nem néz ki jól nappal, még akkor is bennem van ez a para, amikor nem iszom egy kortyot sem, mert sötét van a diszkóban stb. Azért a képeket mindig lecsekkolom facebookon, de vannak olyan lányok, akikről vagy nincs fent jó kép (mert a fényviszonyok nem jók, mobillal készült, homályos stb.), vagy szimplán nem fotogén... Szóval úgy mentem oda, hogy remélem nem csak a buliban néz ki jól... Na hát elég csinos volt szerencsére. Ja és abszolút olyan, mint amelyik típusról a múltkor beszéltünk: okosabb akar lenni nálam... :D Nem baj, az ilyet simán kezelem.
Eddig még nem történt semmi szexuális... Elvileg ma mindketten ugyanabba a buliba megyünk, ott talán találkozunk. Meg megismerek pár új csajt is, akiket fel lehet "dolgozni". :D Bár mostanában nagyon-nagyon kevés az a csaj, aki eljut a második randiig...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?