Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Mintha a faszodat markolná :)
Nekem mondjuk 2 dolog állandó perverzióm. Az egyik a szép hosszú körmök, ahogy markolja a faszomat a csajszi, a másik, ha rúzsos lesz a faszom. Csinált csöcsöket is bírom, de mondjuk az ilyen opcionális, mint az első parkradar az autómban. Ha van az jó, ha nincs túléljük :)
Reggel beugrottam a trafikba cigit venni, új csaj van, valami magas vörös. Nem szeretem a vörös hajú nőket, de ez olyan kis basznivalónak tűnt. Mosolyogva fogod, én is vissza mosolygok, jók vagyunk egymásnál. 2 doboz kék dunhillt kérek. Sajnos már csak az új árasból (+10 ft) tudok neked adni, mert a régi zárjegyes mind elfogyott. Hát valahogy csak ki fogom bírni, de köszönöm a kedvességed. Kérdezi meddig elég a 2 doboz, mondom 2 napra kb. Akkor pénteken megint jössz? Megyek persze :)
egy gyuritól kapott 74-es évjáratú,üres tokajis üveget.ezt Nélküled is el tudom intézni,majd szólok,amikor már kevés leszek hozzá,inkább akkor kellene a segítséged! :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?