Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
"amikor én már 2 pénzügyi vállakozást is vezettem, mind a mai napig! Ne pofázz olyan dolgokat amiről, halvány lila fingod nincs, már megbocsáss!" nagyon érdekes, szerintem a poziciód (mint vezetŐ) fordított arányos a szűrke állományoddal...arra annyit tudok mondani, hogy talán azt álmodtad, hogy a kakassal aludtál, és másnap ébredéskor már kukorikoltál
óóó én már régóta, több mint egy éve volt az első hszem a fólión itt a daxban is már legalább féléve...
de azért nézd csak meg minek okán is indult el az szkander... illetve mihez is szóltam hozzá építő jelleggel, azért hogy valmi érthető és egy kis változtatással tanulható is legyen mindenkinek!
na de hagyjuk... inkább tőzsde!
Sziasztok lányok, fijjug!!
Beestem ide a topikba, és elképedve tapasztaltam, hogy milyen hatása van a teliholdnak. Egymást szivatjátok, nem igazán elfogadható stílusban. Álljatok már le, "szeressük egymást gyerekek". Ennek semmi értelme!! Lipi neked boldog szülinapot! Szerettem olvasni ezt a topikot, mert sok értelmes dolgot írtak a delikvensek, amiből lehetett tanulni. Most meg a civakodás. Már itt is az lesz, mint az OTI topikon? Ne.............!!!!!
ennek örülök,de nyílván mielőtt belépsz egy közösségbe tájékozodsz,hogy ott milyen a hangnem,milyen a közösség és valamelyest próbálsz alkalmazkodni.nem láttam ilyen törekvést a hsz-eidben
de még mindig szertném szakmailag kérdezni, mert én még nem használtam és ugyebár mindenki tanulni akar én meg főleg :)
hogy xpMA - T3MA indit ki ismeri és/vagy használja is esetleg?!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?