Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
:) nálam minden oksi! Sőt nincs aggodalomra okot adó minuszom se :)
daxli is okéys, sőt a "kis" vixem is (ezt is említettem itt sokaknak mind hiába) dehát a napi day fontosabb mint... :)
a jurót ma is beakasztottam 1,3010-en shortiba, mert sanszos volt hogy ott fordulnia kellett... :D
persze most a sanda Sandy még csinálhat átmenetileg meglepit de majd kiderül!
Azt azért jelzem, hogy a vix-be még mindig érdemes gondolkodni ám! :)
Érdemes számolgatni majd, aki még nem tette meg!
Mi van ha sp is annyit csuklik, ha nem többet, mint a dax fog?! :D
nem vagyok tisztánlátó, se kuruzsló, se boszorkány, de még hókuszpók sem! :) csak annyi hogy én nem élek homályban, mint sajnos sokan! azért is tart itt az ország, mert mindenkivel megtehetnek és megtehttek mindent!
szerintem vastag minuszban lehetsz vagy rossz napod van, de ha egyik sem akkor nincs önuralmad és kisebbrendüség érzés uralkodik rajtad. Egyik sem jó de mindegyiken lehet változtatni na jó a minuszon kevésbé :-) de nem lehetetlen
nem terelek pajti! nem vagyok én juhász, bár szeretnék az lenni, mert amit sajna a jónéppel tesznek, az nagyon nem jó... :/
Veled sincs ám semmi bajom, ha nem tudnád! :)
ezt nem én gondolom így, nem én találtam ki! múltkor már írtam azt is, hogy a jurónak be van lőve egy amortizációs sáv az usdvel szemben! az azóta is gyönyörűen működik!
de én nem kívánok erről itt már pézsmitálni... írtam már elégszer!
Nem mondok erre semmit! Nem azt mondtam, hogy nem tudtam fibózni, hanem csak azt hogy másképp húztam... És már láttam azt, hogy te miként és láttam, hogy lehet úgy is! ennyi!
Tudod a fibót be lehet állítani úgy is, hogy egy húzással minden leheséges irány látható legyen(fel is le is)! de talán ezt neked nem kell mondanom!
Nekem nem üti egyik szavam a másik hékás!
De amit belinkeltél az olyan zavaros mint Te! Értelmezési problémáid miatt van, hogy itt Te mindig valakivel összekerülsz! Más soha nem kakaskodik, csak TE!
Múltkor is irtam, hogy ha itt valami feszkó van akkor az egyik fél biztos Te vagy! Most sincs ez másképp - milyen érdekes mi?!
Egy hétre való infót mondj basszus. Szted kinek van itt annyi pénze h betegye és kb 1 év múlva kivegye tetemes haszonnal? Ez a legkönnyebb persze! Csak hát oda pénz is kell!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?