Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Rendben, nem akarok én sokat hozzászólni, csak arra próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy a megfogalmazásaidban gyakran "halálbiztos" irányt írsz, ami hiába jön be nagy %ban, egyik sem tuti.
Törölt felhasználó2012. 10. 31. 15:44
Biztos volt már róla szó, de a dajcsok és az usákok nyitva lesznek minden további nélkül csütörtökön-pénteken? Köszönöm előre is!
Én nem kísérlek téged akkora figyelemmel, h tudjam mikor írtad, és hol volt. Pusztán azért bátorkodtam megemlíteni a gázt, mert akkor esett épp 4%-ot! Látom azért Te engem figyelsz rendesen:) Megtisztelő, de inkább hanyagolj, ha kérhetem. Nincs bajom avval amit írsz, csak épp feleslegesnek gondolom! Te ügyes, okos, profi vagy, az a lényeg.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?