Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
választások után megy minden a lecsóba ! ez a 3 - 4 hónap erről szólt utána jöhetnek a kiigazításak megszorítások. az euban is elengedhetik a gyeplőt. szinte minden már a politikáról szól !
Nem tudom, hol kereskedsz, itthonról certivel vagy valamilyen cfd-platformról, de azt jó tudni, hogy a DAX ezen a héten csüt/pénteken a BÉT-től eltérően nyitva lesz, így igen nagy huncutságok eshetnek meg ezen e két napon azokkal, akik benthagyják a certijüket a BÉT-en, legyen az ts vagy akár tl.
Jelenleg szerintem a komolyabb felpattra nagyobb az esély (nincs pozim most DAX-ban).
7300 és 7330 között valahol...ezen a 2 szinten vannak fontosabb órás ellenállások....bár a dax nem igazán pontos ilyen szempontból....vagy túl megy vagy el sem szokott menni ódáig....snp sokkal-sokkal tisztább h1-h4-d1 szempontból....
több szempontból is ódzkodok én napon túlra longot vinni....a legfőbb indok h napos grafikont nézve egy ilyen oldalazás sosem szokott jól elsülni long szempontból....ilyenből eddig még mindig szakadás volt.....vmilyen fontos szintig minimum...
optimista szcenárió esetén lehetséges mégegyszer 7400 fölé menni majd onnan gyorsan leszaladni 7000 alá.....pesszimista szcenárió esetén nem megyünk 7350 fölé, hanem több lépcsőben kisebb napos mozgásokkal érjük el a 7000 alatti szinteket.....
nah, hát ma nem voltam sokat, Reggel nyitottam eppár longot, rátettem a stoppot és kikapcsoltam a gépet, most kapcsolom vissza és mit látok, vastag plusszban a longok :D
Lehet ezt kellene csinálni miden nap?:D
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?