Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Valóban, de az a német adat nem akkora horderejű, h ilyen mozgást generáljon sztem! Inkább az lehet a dologban, h tegnapra várta mindenki az esést, mára meg a további felt! szvsz!
Nagyon jó lehet az a német adat ha ennyire lefelé húzzák a DAX-ot. :D Legalábbis az elmúlt időszakban ezt lehetett látni. Ha jó adat jött akkor előtte lerántották a frászba. :D
Még otthonra a 16% ot, de majd csak jövőre...A tavalyi évre nem kapnak semmit.. :) De azt is fontolgatom, hogy kinti számlát nyitok, nem tudom mennyi itt a nyereség adó sőt azt sem, hogy van e egyáltalán...Úgy gondoltam ennyivel hozzájárulok az otthoni dolgokhoz, de egyre erősebb bennem az érzés, hogy inkább fizetek a sógoroknak... :S
Kicsit off: hova és hogy adózol az árfolyamnyereség után?! (johet akár a gmail-es cimemre is, a kukac elott az itteni nicknevem... fontolgatok egy tiplit innen én is és kiváncsi vagyok ez hogy ésszerű... bár apróság a "többihez" képest :D )
Semmi gond, nem veszem fel az ilyeneket...1000 cikk van, volt róla...Hiába...Ultragáz, menj haza a területileg illetékes okmányirodába jelentkezz ki teljesen, de ha kijelentkezel teljesen elveszik a személyit, a lakcímkártyába bekerül, hogy külföldön élő magyar, de innentől nincs útlevél vagy jogsi hosszabbítás otthon...Azért ezek erős dolgok. Honosítom itt a jogsim abban benne lesz a kinti cím talán elfogadja a rendőr ha mázlim van...Gáz.. :S
Lehet hogy tegnap túl egyértelmű lett volna az esés inkább ma lesz? :) Minden esetre jön lefelé ahogy Rocco is írta...Ő a 61.8 as Fibóról ír, hogy addig eshet ami 450 és onnan fordulatot mond, de 505 nél is van egy pici támasz...Figyelni kell...Video még nincs, és az amúgy is Barifodrászé.. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?