Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Lehet ma nem kéne tőzsdéznem.. :) Fél 4 óta fenn vagyok, nem tudtam aludni.. :(
Hogy a francba tudnék amikor este olvasom, hogy a saját tulajdonban lévő kinti rendszámos autónkkal nem mehetek haza anélkül, hogy ne szoruljon görcsbe a gyomrom ha megállítanak leveszik a rendszámot a kocsiról magyarban és kapom a jó kis büntit pusztán azért mert van otthoni lakcímkártyám...Hihetetlen... :S
Jaja igen láttam, hogy feljöttek érted.. :( Ez sajnos így szokott lenni...Azt hittem egyszer csak megáll a nagy örömködés...De tegnap az volt az irány.. :(
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?