Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
dax mai tippem 24120-ról 23880. (marubozu gyertyával) full piros gyertyával esik eddig. tetőn nyitott (24300) tegnap is 24140-nél erőlködött, ma is. fullos nasdaq long mellett.
https://www.investing.com/equities/rheinmetall Rheinmetallt kell nézni. Meghatározó a DAX mozgását nézve. 2 GAP, az utolsót betöltötte. Az, hogy ennyire fomozzák, számomra már-már furcsa. 1400-ről lefikázott 1 napra 930-ra, jól mutatja,h 30%-ot bukott 1 nap alatt, a stoppok miatt. Majd most 1400-ról nézve is (vagy 930-ról duplázás), +50%.. . majdnem. Érdekes.
230.000-ból nyitottam 1 pozit, ami erste trader-ben 800.000 Ft-ba kerülne. a tőke nagyrésze állampapírban van, azt nem piszkálom. Év elején úgy döntöttem, hogy bebillentek még 1-1.5 misit állampapírba, csak utána Erste Trader.
Egyet árulj már el.. Miért nem utalod át a netbrókerből a tréderbe a tőkédet? 1 nap alatt megvan. Szidod itt a "kőbaltás certit",amit m8ndig le kell zárni 17 előtt,és nagy az árrés,plusz a jutalék,stb. Akkor mi az oka,hogy még mindig szenvedsz vele? Talán TBSZ számlád van ott,vagy nem értem...
napi csemege ...:) ' Az intézményi befektetők továbbra is esésre fogadnak.Az S&P500 részvények medián short pozíciói 2,3%-ot értek el, ami 7 éves csúcs.A hedge fundok Nasdaq short pozícióinak aránya a nyitott pozíciók arányában 41%-ot ért el, ami 4 éve a legmagasabb érték.Mindeközben a lakossági befektetők minden eddiginél többet vásárolnak." adat akár piacmozgató : 14.30 USA GDP...:) https://keptarhely.eu/view.php?file=20250529v00zaddpo.jpeg
Szerencséje? Ő reggel nyitott shortot Daxban,ami esegetett is,tehát zárta,mert meg volt rajta a haszna. Szerencséd inkább neked volt,aki Nasdaq shorttal próbálkoztál,ami nem igazán esett,sőt ma már jó 400 ponttal feljebb van. Tehát az a szerencse,hogy lezártad..😊
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?